hair-banana
Styling | Coc banană

Jumătate Sus – Jumătate Jos:

Acestă coafură presupune ca o parte a părului să fie ridicată şi prinsă lejer cu o argafă, în timp ce restul părului este lăsat liber. Este ideală dacă vrei să adopţi un look  clasic, dar jucăuş în acelaşi timp, mai ales pentru ca această coafură combină eleganţa şi feminitatea.

Atunci când îți prinzi doar părul din față, combini avantajele frizurilor pentru părul prins cu cele ale părului lăsat liber. Cel mai bun lucru este că această coafură care îţi va evidenţia feminitatea este şi foarte uşor de creat. În plus, acest stil îţi permite să-ți folosești mai mult creativitatea atunci când îți aranjezi părul

Cici motive pentru care să încerci un semi updo:

1. E foarte uşor de creat. În câteva minute îţi poţi schimba complet look-ul.

2. În acest fel îţi permiți să ai părul desfăcut, fără să trebuiască să-l dai la o parte tot timpul pentru că nu vrei să îţi acopere faţa.

3. S-ar putea să-ţi doreşti să-ţi ridici o parte din, păr pentru a te mândri cu cerceii pe care tocmai ţi i-ai cumpărat.

4. Coafura de acest tip oferă chipului tău un aspect zvelt, plăcut. S-ar putea să-ţi prindă bine următoarele două sfaturi, dacă forma feţei tale este alungită. În primul rând, nu tapa părul din creştetul capului şi în al doilea rând acoperă-ţi fruntea cu un breton des, aranjat într-o parte.

5. Şansele să te plictiseşti de a-ți aranja părul astfel sunt mici, pentru simplul motiv că ai o mulţime de variante pe care le poţi încerca.


Moduri în care poți ajunge la o astfel de coafură

Odată ce vei începe să te joci cu diversele moduri în care îţi poţi prinde părul, nu te vei opri prea curând. Poţi lua pur şi simplu o şuviţă mai groasă de păr, pe care să o prinzi în vârful capului, lejer, cu o agrafă (ca Hilary Duff). O alternativă ar fi să separi două şuviţe subţiri la nivelul tâmplelor şi să le răsuceşti (aşa cum ne învaţă Gucci) S-ar putea să vrei să împleteşti partea de păr pe care vrei să o prinzi, ca în cazul modelelor lui Nanette Lepore, sau să strângi acea parte cu totul într-un coc, asa cum face Catherine - ducesa de Cambridge.

Însă, în continuare există multe alte opţiuni. Poţi purta partea rămasă liberă în onduleuri sau o poţi îndrepta.

Nouă ne place foarte mult când părul este prins la spate, cu o cărare într-o parte și cu bretonul aranjat tot în lateral, cu o cărare pe mijloc și două șuvițe mai late pe post de breton sau chiar și fără. Bretonul scurt sau drept nu e potrivit pentru acest stil. 

Există multe feluri în care îţi poţi prinde părul. Cel mai bine ar fi să te foloseşti de agrafe sau cleştişori. Dacă foloseşti un elastic pentru a-ţi prinde părul, e bine să scoţi afară o suviţă pe care s-o înconjori peste el. Asta îl va ascunde şi va crea o imagine şi mai plăcută.

Trucuri speciale de styling pentru a-ți prinde părul din față

Coafura ta va prezenta mai mult volum dacă vei tapa un pic părul din creştetul capului şi din spate. Prin aplicarea intermitentă a fixativului peste partea tapată a părului, vei putea obţine chiar şi mai mult volum. La final, foloseşte degetele, un pieptene sau o perie pentru a da o formă suviţei pe care urmează să o prinzi.

Vrei să te bucuri de un semi updo în stil rock? În acest video, Armin Morbach îţi va arăta cum. Sperăm că vei găsi inspiraţie în galeria noastră cu staruri şi modele ce poartă astfel de coafuri.

Părul din față prins la spate

Produse potrivite pentru coafuri cu părul din față prins:

Găsește Produsele de Styling potrivite

Product Finder: Hairstyling

Mai mult despre Hairstyling:

Coada de cal