Haircolour_Header_720x180_RO

Părul şaten: ciocolată şi nuga

Din ce în ce mai multe vedete poartă părul brunet natural în locul părului de un blond fals. Nici nu e de mirare, părul şaten te scoate în evidenţă. Îţi dezvăluim noile trenduri de culori pentru părul şaten şi îţi spunem ce metode de îngrijire pot aduce multă strălucire părului şaten. Consultaţia oferită de noi în materie de culori îţi garantează că vei găsi nuanţa potrivită pentru tine.

 • Machiaj pentru satene

  Cele mai bune sfaturi de machiaj pentru șatene

  Șatenul este o culoare deosebit de versatilă și de expresivă, dar e foarte important să știi să o asortezi cu un machiaj potrivit. Culorile închise sunt alegerea perfectă sau trebuie să folosești culori mai puțin obișnuite? Află cum îți poți pune în valoare frumusețea

  Sfaturi machiaj
 • Culoare pentru părul tău şaten

  Culoare pentru părul tău şaten

  Se pot spune multe în favoarea alegerii unei culori de păr şatene. Dar care metodă este cea potrivită părului tău, o nuanţare temporară, o nuanţare intensă sau vopsirea părului?

  Culoare pentru părul tău şaten
 • Păr şaten

  Păr şaten – Natural!

  Nu cu mult timp în urmă, Cameron Diaz şi-a vopsit părul şaten şi a arătat tuturor că părul şaten nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă ai o nuanţă de blond închis sau dacă părul tău natural are o nuanţă apropiată de şaten, te poţi gândi la nuanţe şi culori noi.

  Noile trenduri pentru părul şaten
 • Îngrijirea părului şaten vopsit

  Părul şaten – Mai răsfăţat ca niciodată!

  Fie că nuanţa de şaten este naturală sau artificială, o îngrijire specială va face părul şaten şi mai frumos şi îi va da un luciu uimitor. Nu este nevoie de mult efort pentru a avea grijă de părul şaten şi pentru a-i da mai multă strălucire şi, mai ales, efecte mai intense ale culorii. Mai jos îţi arătăm cum poţi face asta

  Îngrijirea părului şaten vopsit