Haircolour_Header_720x180_RO

Părul blond: auriu şi nisipiu

Părul blond te face să vezi şi viaţa în culori. Părul blond te transformă într-o vedetă oriunde ai merge. Fie că nuanţa este caramel sau blond cenuşiu, ar trebui să afli de la experţi care sunt trendurile în materie de culori şi cum îţi poţi îngriji părul vopsit. Te vom ajuta să-ţi creezi o imagine cu adevărat strălucitoare cu ajutorul părului blond.

 • Culoarea anului 2012: Blond bej

  Culoarea anului 2012: Blond bej

  In vara anului 2012 culorile de păr pastelate sunt la modă. Bejul şi şampania sunt mai populare ca niciodată. Celebritaţi precum Taylor Swift şi Nicole Richie înfăţişeaza noua culoare ce poate fi văzută strălucind pe covorul roşu.

  Culoarea anului 2012: Blond bej
 • Decolorarea părului

  Decolorarea părului

  Decolorarea parului nu mai e la fel de periculoasa ca pe vremuri. In zilele noastre, procesul e usor de controlat si mai delicat ca oricand. Indiferent de culoarea ta naturala, poti avea parul in diverse nuante de blond. Descopera mai jos ce pot face noile formule de decolorare.

  Un blond strălucitor şi un păr sănătos!
 • Machiaj pentru blonde

  Machiaj pentru blonde

  Este adevărat că blondele se distrează mai mult? Au ele niște avantaje în fața altor femei? Nu știm. Ce știm însă este ce culori se potrivesc în materie de machiaj pentru blonde și aparițiile născute din lumină.

  Machiaj pentru blonde
 • Părul blond este în trend

  Rece – Mai rece – Blond

  Dacă tot s-au pus pe treabă, anul acesta designerii şi stiliştii vopsesc şi decolorează părul după placul inimii. Femeile curajoase au cu siguranţă destule ocazii să experimenteze cu noile lookuri

  Părul blond este în trend
 • Rachel McAdams

  Blondul cenuşiu este frumos

  Părul blond cenuşiu arată cuminte şi conservator, dar are propriul său farmec. În prezent, numeroase vedete şi modele aleg această culoare de păr specială. Este blondul cenuşiu potrivit şi pentru tine? Te vom ajuta să decizi

  Blondul cenuşiu este în vogă
Înapoi
 •  1 |
 •  2