Haircolour_Header_720x180_RO
 • Vopsirea părului blond

  Tratamente pentru părul blond – Adevăruri

  Părul blond frumos vopsit necesită o abordare potrivită. Dacă vrei să-ţi vopseşti părul blond la domiciliu, ai nevoie şi de o mână sigură şi de un fler aparte pentru aşa ceva. Câteva sfaturi bune te vor ajuta să reuşeşti

  Vopsirea părului blond
 • Decolorarea părului

  Decolorarea părului

  Decolorarea parului nu mai e la fel de periculoasa ca pe vremuri. In zilele noastre, procesul e usor de controlat si mai delicat ca oricand. Indiferent de culoarea ta naturala, poti avea parul in diverse nuante de blond. Descopera mai jos ce pot face noile formule de decolorare.

  Un blond strălucitor şi un păr sănătos!
 • Machiaj pentru blonde

  Machiaj pentru blonde

  Este adevărat că blondele se distrează mai mult? Au ele niște avantaje în fața altor femei? Nu știm. Ce știm însă este ce culori se potrivesc în materie de machiaj pentru blonde și aparițiile născute din lumină.

  Machiaj pentru blonde
 • Rachel McAdams

  Blondul cenuşiu este frumos

  Părul blond cenuşiu arată cuminte şi conservator, dar are propriul său farmec. În prezent, numeroase vedete şi modele aleg această culoare de păr specială. Este blondul cenuşiu potrivit şi pentru tine? Te vom ajuta să decizi

  Blondul cenuşiu este în vogă
 • Vopsirea rădăcinilor

  Vopsirea rădăcinilor – Noi îţi arătăm cum

  Toată lumea iubeşte părul blond, dar puţine dintre noi suntem blonde natural. Ce ar trebui să facem cu nou-crescuta porţiune de păr mai închis la culoare numită şi ‘rădăcinile’? Ar trebui să lăsăm această porţiune de păr mai închis la culoare aflat aproape de scalp aşa cum este sau să împrospătăm culoarea?

  Vopsirea rădăcinilor: O poţi face!