Hairstyling_Header_720x180_RO

Reinventează-ți Coafura

Există și aspecte positive ale rutinei, dar blazarea este cu totul altceva. Haide, aventurează-te și surprinde-te cu un look cu totul și cu totul nou. E chiar distractiv să ieși un pic din rutina tunsorii tale și să încerci altceva. Din fericire există o mulțime de moduri în care te poți distra, încercând noi coafuri interesante pentru un nou look.

Prin definiție, experimentele sunt un mod de a tinde spre noi orizonturi fără a avea nici o bănuială despre ce urmează să se întâmple sau de a demonstra că ipoteza este una validă. Experimentele în hairstyling deschid drumul către noi teritorii și demonstrează că schimbările sunt mai mereu bine venite. Încearcă! Măcar o să arăți diferit! 

Odată ce te-ai obișnuit cu experimentele în hairstyle, vei vedea ce distractiv o să fie să-ți imaginezi cum ți-ar sta ție cu diferitele coafuri pe care le vezi la prieteni, staruri sau pur și simplu trecători. Experimentele au un efect specific de a te surprinde prin rezultate neașteptate care te vor conduce către și mai multe idei, și mai multe experimente, și mai multă distracție. Chiar și experimentele pe care le consideri eșuate s-ar putea să te surprindă prin rezultatul final, iar experimentele care decurg așa cum ți-ai propus îți vor oferi și mai multă încredere în tine. Pe scurt: n-ai nimic de pierdut.

 • Inspirație pentru noi frizuri

  Ai nevoie doar de o idée de hairstyling. Ce ai vrea să faci cu părul tău? Cum ai vrea să îţi schimbi look-ul? Îţi doreşti să îţi îndrepţi buclele, să îţi dai bretonul în cealaltă parte, folosind gel sau să-ţi prinzi părul de lungime medie într-o coadă într-o parte? Sau poate preferi unul dintre noile stiluri împletite, foarte la modă acum, sau să-ţi prinzi doar părul într-o parte pentru a crea un semi-coc sau un coc ? Există o mulţime de feluri în care îţi poţi prinde părul. Întrebarea importantă este dacă vrei să arăţi cool, atrăgătoare, inocentă, veselă, elegantă sau doar inteligentă şi necomplicată.

  Sperăm să te regăseşti într-unul dintre stilurile pe care ţi le vom prezenta în galeria noastră.  Fiecare star prezentat de noi îţi va arăta cum două stiluri diferite de aranjare a părului îţi pot schimba cu totul imaginea. 

 • Hairstyle-uri Diferite – Diferite Roluri pentru un Star

  Kate Upton

  © Photo: Getty 145124113 and 140056377  

  Noi frizuri: Onduleuri calde sau păr prins într-o parte

  Kate Upton poartă onduleuri lejere în fotografia din stânga. În cea din dreapta părul este prins în sus, într-o parte.

  Creează onduleuri lejere cu un ondulator cu diametru mare. Nu insista prea mult asupra buclelor, nu îţi întoarce părul prea strâns, mai degrabă susţine vârfurile numai cu degetele.

  Păr prins în sus într-o parte: Piaptănă-ţi strâns părul într-o parte şi fixează-l folosind agrafe în cruce. Îmblânzeşte firele rebele folosind ceară de păr sau gel. Aplică fixativ cu luciu pentru extra strălucire şi fixare.

  Kristin Cavallari

  © Photo: Getty 111886214 and 135260467  

  Noi frizuri: Drept şi Natural sau Coadă netedă

  În fotografia din stânga, părul uscat cu phoenul al lui Kristin Cavallari e drept şi pare nearanjat. În dreapta poartă o coadă prinsă bine care se termină în onduleuri largi.

  Stilul Natural: Usucă-ţi părul cu phoenul în timp ce-l aranjezi cu peria. Apoi pune un pic de ceară pe vârful degetelor şi plimbă-le prin tot părul.

  Cum să aranjezi cu stil o coadă: Foloseşte un ondulator sau bigudiuri late pentru a crea onduleuri largi de la umăr în jos. Încălzeşte părul de pe bigudiuri cu phoenul. Apoi eliberează buclele formate. Trece-ţi degetele prin păr de câteva ori pentru a crea onduleuri largi. Acum piaptănă-ţi părul într-o coadă înaltă. Foloseşte un fixativ cu extra-gloss.

  Rooney Mara

  © Photo: Getty 140013409 and 139473270  

  Noi frizuri: Breton Drept sau un Look Neted

  În stânga Rooney Mara poartă un coc şi are un breton drept, tăiat cu precizie, fără nici un fel de cărare. În partea dreaptă, părul are o cărare adâncă spre stânga iar bretonul a fost şi el dat într-o parte, spre spate.

  Coc şi breton drept: Aplică niste ceară prin păr şi îndreaptă fiecare şuvită, apoi prinde-ti părul într-un coc.

  Look Neted: Încă din momentul în care începi să-ţi usuci părul cu phoenul piaptănă-l în direcţia pe care ţi-o doreşti. Aplică gel şi piaptănă-ţi din nou părul astfel încât să-ţi acopere lin scalpul. 

  Rachel McAdams

  © Photo: Getty 138126884 and 114127126  

  Noi frizuri: Bucle sau Prins în Faţă

  În stânga Rachel McAdams se întâlneşte cu fanii săi purtând bucle şi o cărare pe mijloc. A trecut la păr drept şi prins în faţă pentru o apariţie pe covorul roşu.

  Look Cârlionţat: Aplică spumă pentru păr creţ prin părul uscat cu prosopul şi permite-i să se usuce liber. Apoi dă-i forma numai folosindu-ţi degetele.

  Părul îngrijit prins în faţă: Aplică spumă pentru volum prin păr şi usucă-l în timp ce îl aranjezi cu o perie rotundă de la rădăcină până la vârfuri. Apoi prinde o şuviţă mai groasă în vârful capului cu o agrafă discretă. 

 • Găsește Produsele de Styling Potrivite

 • Mai mult despre Hairstyling: