Hairstyling_Header_720x180_RO

Idei noi de cocuri updo

Updos
Spune la revedere cocurilor austere! Willa Holland vă arată cum. Părul ei prins lejer sporește strălucirea ei tinerească.
© Getty Images

Updo-urile au o tradiție lungă ca și soluție de coafare pentru toate evenimentele și circumstanțele când o coadă de cal este prea neglijentă și un coc simplu pur și simplu nu se potrivește stilului tău. Noul star, Willa Holland arată fermecător de tânără și îndrăzneață purtând updo-uri moderne.

 • Updo-urile moderne nu sunt doar creative și tinerești, ele sunt și foarte ușor de aranjat. Asta se aplică în special versiunii de updo în stil undone, dezordonat. Arsenalul artistic de elemente include răsuceli, împletituri și accesorii. Nu există limite în exprimarea personală. Totuși cu toate aceste variații, simplitatea rămâne tema comună.

 • Răsucește-ți părul într-un updo

  Actrița Willa Holland îți arată cum să integrezi șuvițe răsucite într-un updo tineresc care sigur nu te va face o apariție serioasă sau austeră. Tânăra actriță este mai degrabă în stare să ne fure inima, decât să ne impresioneze (vezi fotografiile). Șuvițele răsucite sunt prinse la spate. Această coafură se realizează din mers și este versatilă. Cu câteva răsuciri stilul tău se va schimba fără prea mult efort atâta timp cât ai niște agrafe la îndemână. Mai jos ai instrucțiunile noastre cum să creezi un coc în stilul Willei Holland. Este atât de ușor!

 • Instrucțiuni: Cum să te coafezi în stilul Willei-Holland

 • Updos
  Willa Holland’s almost undone updo
  © Getty Images

  1. Pentru o coafare ușoară aplică în păr spumă modelatoare (cantitate: cât o nucă).


  2. Crează o cărare laterală; apoi separă o șuvită groasă de 7-10cm pe fiecare parte a cărării. Aceste șuvițe vor fi coafate la final.


  3. Adună părul rămas la spate și ia în mod aleatoriu suvițe groase sau subțiri și răsucește-le înainte de a le prinde la spate cu agrafe.


  4. Pieptănă suvițele separate initial și fixează-le cu agrafe la ceafă, sub șuvițele răsucite.


  5. Scoate câteva șuvițe de păr pentru a accentua stilul undone.


  6. Aplică la final spray fixativ pentru o fixare mai îndelungată.

  Îți place mai degrabă să îți împletești părul decât să îl răsucești? Este alegerea ta. În galeria foto poți vedea updo-uri moderne pentru inspirație. Instrucțiunile de coafare sunt incluse dacă vrei să exersezi vreuna dintre coafurile prezentate.

 • Galerie: Noi updo-uri cu instrucțiuni de coafare

  Updos: Cobie Smulders

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Updo răsucit

  În episodul final al serialului TV ‘How I Met Your Mother’, Cobie Smulders a venit cu o surpriză. Ea încă ne surprinde cu alegeri trendy a coafurii. În fotografie, actrița apare cu părul pe o parte, răsucit și prins la spate cu agrafe. Cărarea perfectă, făcută pe o parte contrastează cu celelalte elemente din coafură și dă o notă elegantă cocului updo.

  Coafare: Aplică spumă de păr pentru modelare. Creează într-o parte o cărare perfectă și separă 2 șuvițe de păr de aprox. 6 cm grosime pe fiecare parte a cărării. Adună părul rămas la spate; răsucește șuviță cu șuviță înainte de a prinde și de a răsuci toate vârfurile într-o coc adunat la ceafă. Fixează cocul cu agrafe. Ia șuvițele separate initial și împarte-le în șuvițe mai subțiri pe care le vei răsuci începând din față înspre ceafă. Folosește clame de păr sau agrafe pentru a prinde și aceste șuvițe. Clamele sau agrafele pot fi vizibile pentru diverse accente. Pulverizează fixativ pentru fixarea coafurii.

  Updos: Amber Heard

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Coafură cu volum

  Coafat cu volum, updo-ul lui Amber Heard este glamour și tineresc.

  Coafare: Stai cu capul în jos și adaugă pudră pentru volum în păr. Separă o șuviță groasă deasupra frunții și tapează restul părului cu ajutorul unui pieptene. Apoi adună părul în creștetul capului, într-o coadă de cal și prinde lejer vârfurile în jurul elasticului de păr. Folosește un burete de păr dacă vrei să creezi mai mult volum. Ascunde și fixează vârfurile cu agrafe de păr. Tapează șuvița separată inițial și aranjează-l într-un strat neted peste părul din creștetul capului. Fixează șuvița cu agrafe de păr ascunse. Aplică fixativ pentru fixarea coafurii.

  Updos: Dianna Agron

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Coc romantic cu Alice Band

  S-ar putea să o știți pe Dianna Agron din serialul american ‘Glee’. Personajul ei este majoreta rebelă Quinn Fabray care a avut câteva episoade pline de tumult de-a lungul serialului. Recent, ea și-a lăsat părul să crească suficient de lung pentru diverse updo-uri. Îi place să folosească accesorii de păr pentru a da cocului o notă jucăușă. În poză ea arată extrem de tânără cu bentița care îi ține părul spre spate.

  Coafare: Fă o cărare pe mijloc și strânge lejer părul la ceafă într-o coadă de cal. Răsucește coada de cal într-un coc relaxat și fixează coafura cu agrafe. Trage câteva șuvițe afară și folosește drotul pentru a le încreți sau pentru a crea onduleuri mari. La final, folosește o bentiță pentru a ține părul spre spate și a da o notă personală coafurii.

  Updos: Kate Mara

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Coadă de cal cu răsucire

  Actrița Kate Mara obișnuia să poarte părul lung, brunet. În prezent ea preferă un bob lung, blond. Părul ei este suficient de lung pentru a realiza diverse tipuri de cocuri. Ea și-a răsucit părul spre o parte înainte de a-l prinde lejer într-o coadă de cal la ceafă.

  Coafare: Folosește pudră pentru volum pentru a-ți modela mai bine părul. Prinde părul lejer într-o coadă de cal la ceafă. Ia câte o șuviță groasă din părțile laterale ale capului și răsucește-le înainte de a le adăuga în coada de cal. Aplică fixativ pentru fixarea coafurii.

  Updos: Julianne Hough

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Coc cu împletitură

  Actrița Julianne Hough este cunoscută pentru coafurile sale inventive. În cazul prezentat, ea a transformat un coc classic într-o opera de artă care atrage atenția.

  Coafare: Stai cu capul în jos și aplică ceară de păr în zona în care îți vei împleti părul (la ceafă). Începe să îți împletești părul de la baza gâtului. Începând de la nivelul urechii continuă cu o împletitură obișnuită până la final. Strânge împletitura și restul părului într-un coc lejer și fixează-l cu agrafe.

  Updos: Rooney Mara

  © Getty Images  

  Updo-uri moderne: Coc la ceafă cu cărare pe mijlocModern Updos: Low Chignon with Side Parting

  Ne-am simțit atrași de stilul actriței Rooney Mara de când a intrat în rolul hacker-ului Lisbeth Salander în versiunea ecranizată a cărții lui Stieg Larsson, “Fata cu un dragon tatuat”, purtând părul negru-abanos, cu breton scurt. În orice caz, ea este plină de stil și elegantă.

  Coafare: Distribuie în păr o cantitate mică de gel pentru extra-strălucire și fă-ți o cărare pe o parte. Pieptănă părul întins spre spate într-un coc la ceafă. Fixează cocul cu agrafe și aplică fixativ.

 • In his video tutorial with step by step instructions, Schwarzkopf hair expert Armin Morbach demonstrates how to create updos.


 • How-To Videos >> Updos