Hairstyling_Header_720x180_RO

Styling pentru părul lung: Lasă-ţi părul liber!

Stiluri pentru păr lung Semi Updos
Părul lung al actriţei Rachel Bilson are o culoare din ce în ce mai deschisă înspre vârfuri. Acest degrade şi decolorările nonşalante sunt des întâlnite şi aduc un plus de şarm coafurii ei.
© Photo: Getty 108065206

Dacă vrei să-ţi asortezi părul la o serie de activităţi organizatorice sau pur şi simplu la o zi de muncă la birou poartă-ţi părul în coc sau în coadă . În orice caz, e drăguţ ca din când în când să te bucuri de frumuseţea părului tău lung şi să te joci un pic. Unde mai pui că s-ar putea să-ţi stea chiar mai bine cu un păr strălucitor care ţi se revarsă peste umeri. Părul lung poate fi aranjat în foarte multe feluri necomplicate. Vom lăsa vedetele să vă demonstreze acest lucru. 

 • Părul lung şi mătăsos este seducător şi plăcut la atingere. Dacă ar fi după bărbaţi, femeile ar trebui să-şi poarte părul desfăcut întotdeauna. Femeile, pe de altă parte, preferă ca părul lor să nu fie atât de uşor de atins sau de simţit şi îl prind de cele mai multe ori în coc, coadă sau fel de fel de împletituri. Totuşi, s-ar putea să vrei să iei în considerare unul dintre stilurile minunate de aranjare a părului lăsat liber. Această abordare îţi va sublinia armonios trăsăturile feţei şi îţi va conferi un plus de feminitate.

  Aminteşte-ţi să-i permiţi părului tău să îţi înconjoare frumos chipul şi să curgă lin peste umeri. De asemenea, te poţi sfătui cu un stilist pentru ceva trucuri de efect. Vei fi gata imediat să ieşi în lume şi să primeşti aprecierile direct de la cei din jur.

 • Trucuri de Styling pentru părul lung

  Părul lung are nevoie de multă îngrijire pentru a arăta bine. Este important să foloseşti un şampon bun şi produsele de îngrijire corespunzătoare înainte să te apuci să-l aranjezi. Seria de produse pentru îngrijirea părului lung sunt concepute să răspundă tuturor provocărilor. Nu uita să foloseşti balsam după fiecare spălare.

  Chiar dacă îţi doreşti un păr mai lung decât îl ai acum, asigură-te că tunzi vârfurile regulat. S-ar putea să ai senzaţia că faci un sacrificiu, dar trebuie să ştii că în final nu faci decât să-ţi menţi părul sănătos. În plus, în felul acesta vei scăpa şi de vârfurile despicate.

  Vârfurile în cazul părului lung tind să fie foarte uscate şi au nevoie în consecinţă de o îngrijire intensivă prin tratament, măcar o dată pe săptămână. Produsele pentru vârfuri despicate repară firul de păr şi oferă mai mult volum.

  Şuviţele de păr lung care îţi pică sistematic peste faţă, mai ales atunci când trebuie să dai dovadă de îndemânare, pot fi cel puţin iritante. Cea mai simplă soluţie este să le prinzi înapoi cu o agrafă. 

  Aplică fixativul întotdeauna de la o distanţă de cel puţin 20 de cm. Astfel te asiguri că părul tău va rămâne moale şi va putea flutura în voie. Nu uita de spray-ul pentru strălucire, ca un ultim detaliu la care trebuie să fii atentă. Luciul este cea mai atractivă proprietate a părului.

 • Cum îşi poartă vedetele părul lung

  Kate Beckinsale

  © Photo: Getty 131595197  

  Stiluri pentru păr lung: Kate Beckinsale

  Părul lung şi aranjat cu spumă de păr a pus în valoare colecţia designer-ului Miuccia Prada. Kate Beckinsale a urmat modelul, etalând o coafură cu vârfurile lungi ondulate strâns.

  Styling: Foloseşte ondulatorul de păr pentru a crea bucle fabuloase care să înceapă de la nivelul bărbei. Apoi creează o cărare într-o parte înainte să-ţi dai părul pe după urechi. Acum e momentul să aplici o cantitate generoasă de gel în partea de sus a părului până în dreptul urechilor.

  Sophie Monk

  © Photo: Getty 133118407  

  Stiluri pentru păr lung: Sophie Monk

  Tânăra australiancă preferă să-şi lase părul desfăcut. Părul ei drept şi mătăsos îi înconjoară frumos chipul, punând în evidență cărarea de pe mijloc.

  Styling: Îndreaptă-ţi părul şuviţă cu şuviţă folosind placa pentru păr, dacă îţi doreşti să adopţi stilul lui Sophie Monk. Desigur, este mai uşor să foloseşti un kit special pentru îndreptare ce rezistă până la 10 spălări. Foloseşte cu generozitate un spray pentru luciul părului şi vei reuşi să atragi privirile celor din jur.

  Sandra Bullock

  © Photo: Getty 108081862  

  Stiluri pentru păr lung: Sandra Bullock

  Sandra Bullock are un păr lung mătăsos şi un breton foarte des, urmărind o linie fină, arcuită, după modelul sprâncenelor sale. Vârfurile sunt foarte filate, pentru o imagine cât mai modernă.

  Styling: Usucă-ţi bretonul cu foehnul, trecându-l printr-o perie rtundă, pentru a-i oferi cât mai mult volum. Vârfurile trebuie îndreptate cu placa de păr. La sfârşit oferă strălucire coafurii tale folosind un spray pentru luciul părului.

  Lily Collins

  © Photo: Getty 139237153  

  Stiluri pentru păr lung: Lily Collins

  Rapunzel, Rapunzel, lasă-ţi părul să cadă până la mine! Actriţa Lily Collins îşi poartă părul lung în valuri ondulate. Mulţi îndrăgesc acest mod de a aranja părul lung.

  Styling: Foloseşte un ondulator pentru a crea onduleurile lungi, începând din dreptul urechilor. Formele neregulate vor pune în valoare şi mai mult acest stil. Trece-ţi degetele prin păr de câteva ori pentru a obţine un look natural. Aplică la final un pic de fixaiv şi coafura e gata!

  Sofia Vergara

  © Photo: Getty 144002122 / Getty 144022030  

  Stiluri pentru păr lung: Sofia Vergara

  Părul lung al Sofiei Vergara străluceşte datorită nuanţelor bogate de şaten. Această coafură cu o cărare pe mijloc atent trasată se potriveşte de minune şi la ocazii festive.

  Styling: Trasează o cărare pe mijloc şi dă-ţi părul după ureche. Pentru mai mult volum, usucă-ţi părul cu foehn-ul în timp ce-l aranjezi cu o perie rotundă. Dacă ai un păr ondulat sau creţ ar fi mai bine să te foloseşti de placa de păr. Un pic de extra strălucire oferită de un fixativ special este tot ce mai ai nevoie.

  Lana Del Rey

  © Photo: Getty 144619985  

  Stiluri pentru păr lung: Lana Del Rey

  Cântăreața Lana Del Rey nu se sfiește să-și arate părul superb. Frumusețea naturală a părului ei lăsat liber, stilul consacrat – într-o parte și fabuloasele bucle și onduleuri atrag toate privirile.

 • Găsește produsele pentru păr potrivite

 • Mai multe despre aranjarea părului: