Hairstyling_Header_720x180_RO

Tunsori în scări pentru păr scurt sau lung

Tunsori în scări pentru păr scurt sau lung
Nicole Scherzinger şi Michelle Williams au părul tuns în scări. Nicole are părul lung şi brunet, iar Michelle scurt şi blond. Ambele tunsori în scări arată atrăgător.

Pentru a purta o tunsoare în scări, părul tău poate fi creţ sau drept, scurt sau lung, cu fir subţire sau gros. Nu contează ce tip de păr ai, tunsoarea în scări este întotdeauna o opţiune inspirată. Vedete precum Michelle Williams si Nicole Scherzinger sunt conştiente de avantajele acestei tunsori. Am vrea sa iţi prezentăm vedete care poartă tunsori în scări, alaturi de sfaturile noastre de styling.

 

Tunsorile în scări pot fi soluţia ideala atunci când vrei să adaugi coafurii tale stil şi nuanţă. Părul tău poate fi tuns uşor în scări, în trepte distincte, sau poate fi tuns scurt. Ți se poate potrivi mai bine versiunea mai lungă a tunsorii, începând de la nivelul urechii. Tunsorile în scări pentru păr lung sau scurt pot include sau nu breton. Variantele de tunsoare în scări sunt nenumarate. Cel mai mare avantaj al acestora este că nu arată neîngrijit dacă nu îţi tunzi des părul sau dacă decizi să îl laşi să crească mai mult.

Tunsorile în scări sunt uşor de întreţinut dacă îţi păstrezi părul cu volum, vârfurile sănătoase şi treptele clar definite.

 • Tunsorile în scări şi volumul

  Utilizarea şampoanelor şi a produselor speciale de îngrijire a părului te ajută să obţii volumul şi forma ideală pentru părul tău. Pentru a-ţi aranja părul fără bătăi de cap poţi aplica pe acestă spumă pentru volum, după ce l-ai şters cu un prosop.

  Dacă părul tău tuns în scări este drept ar trebui să îl usuci cu feohnul, strat cu strat, având difuzorul ataşat. Ȋn timp ce îl usuci periază-l cu o perie rotundă, de la rădăcini către vârfuri , pentru a-i da şi mai mult volum. Poţi chiar să îndrepţi peria către exterior dacă vrei ca vârfurile părului tău lung sau mediu să stea în exterior.

 • Ȋngrijirea corectă pentru tunsoarea în scări

  O îngrijire corectă este foarte importantă pentru tunsoarea în scări, care arată cel mai bine pe un păr sănătos, lucios, cu vârfuri intacte. Până la urmă, vârfurile sunt cele care definesc această tunsoare. Daca este necesar, foloseşte şampoane, tratamente de păr sau soluţii speciale pentru păr deteriorat . Apelează la un stilist pentru a-ţi taia vârfurile despicate dacă părul este puternic deteriorat. Beneficiile tăierii acestora sunt un păr mai sănătos şi volum sporit.

 • Coafarea părului tuns în scări

  Tunsoarea în scări este pusă în evidenţă de vârfurile accentuate şi părul bine definit. Ceara de păr este esentială pentru acest look. Ceara te va ajuta să îţi defineşti coafura fără a o încărca. Ȋn plus, ceara intensifică strălucirea părului tău. Ceara de păr oferă volum şi este ideală pentru părul subţire. Aplică pe degete o cantitate mică de ceară şi foloseşte-o pentru a separa vârfurile părului.

   

  Ȋncă eşti în căutarea unei tunsori în scări potrivite părului tău? Fotografiile cu vedete ce poartă părul tuns în scări te vor ajuta să te inspiri.

 • Vedete cu parul tuns in scari

  Părul tuns în scări

  Ginnifer Goodwin

     

  Tunsoare în scări: Scurt şi delicat

  Scările delicate definesc coafură feminină a lui Ginnifer Goodwin

  Meg Ryan

     

  Tunsoare în scări: Bucle scurte

  Părul ondulat al lui Meg Ryan este tuns în scări, marcă a unei coafuri moderne. Subţierea părului sau împiedică formarea efectului de nor în jurul capului. Poţi să-ţi ondulezi astfel părul folosind un drot sau bigudiuri.

  Natasha Bedingfield

     

  Tunsoare in scari: Parul lung

  Natasha Bedingfield are un look lejer datorită părului lung. Bretonul lung este dat într-o parte iar vârfurile sunt aranjate în exterior prin uscarea cu feohnul.

  Portia de Rossi

     

  Tunsoare în scări: Părul drept de lungime medie

  Portia de Rossi are părul tuns în scări, definind două straturi. Vârfurile părului sunt aranjate în interior, dar şi în exterior. Acest efect vesel este creat cu ajutorul unei perii rotunde, cu care îţi poţi aşeza părul fie spre interior, fie spre exterior, aleatoriu.

  Carly Rae Jepsen

     

  Tunsoare in scari cu breton

  Părul lui Carly Rae Jepsen este tuns în scări numai în față. Scările sunt clar definite. Pentru femeile cu față rotundă tunsoarea în scări nu ar trebui să fie mai sus de nivelul bărbiei. Placa de păr poate fi folosită pentru a îndreptă părul.

  Reese Witherspoon

     

  Tunsoare în scări: Astăzi drept, mâine ondulat

  Tunsoarea în scări îi dă părului subțire structură și rezistentă. Reese Witherspoon își poartă părul lung tuns în scări cu sau fără breton, drept sau ondulat.

  Anna Kendrick

     

  Tunsoare în scări: Bucle lejere

  Tunsoarea în scări a Annei Kendrick începe la nivelul urechii. Acest lucru adaugă flexibilitate buclelor sale, care cad în scări începând cu nivelul bărbiei.

  Lily Aldridge

     

  Tunsoare în scări: Bucle mari şi păr vopsit în două nuanţe

  Părul lung și în bucle mari al lui Lily Aldridge este tuns în trepte începând cu nivelul bărbiei. Această coafură este potrivită în mod special femeilor cu fața în formă de inimă sau rotundă. Poți crea aceste bucle largi folosind bigudiuri cu diametru mare sau un drot gros. Nuanțele deschise care încep la nivelul bărbiei dau și mai multă viață acestei tunsori.