Hairstyling_Header_720x180_RO

Coafuri 2013: un nou an – un nou stil

Coafuri 2013
Dita von Teese își poartă cocul într-o parte, ca o șapcă de marinar. Folosește un “hair donut” dacă nu ai suficient păr
© Photo: Getty 52212794

Te simți îndrăzneață? Dacă răspunsul e “da” (cu D mare), avem câteva soluții pentru tine: coafuri neobișnuite, cu care sigur vei face ravagii. Admiră-le la vedete și decide care ți se potrivesc!

“Care este stilul meu? Vreau să-l schimb anul acesta?” – ne întâlnim des cu aceste întrebări la început de an, când e sezonul noilor începuturi. E timpul pentru schimbări și noi rezoluții. Dacă ești în dispoziția perfectă pentru a te reinventa, s-ar putea să nu te satisfacă o schimbare mică, ci una mai... excentrică. Aici intervenim noi – mereu plini de idei.

 • Coafuri 2013: Încearcă ceva nou

  Un coc e interesant, două cocuri sunt minunate! Nu scrie nicăieri că nu putem purta mai mult de un coc de-odată.

  Împletituri: Nu uita această opțiune minunată! Cu o coadă împletită poți redefini orice coafură și îi poți da o cu totul altă dimensiune. Nu te limita la împletitura clasică, inovează cu spic sau împletitură în coadă de pește.

  Experimentează cu forme: coada obișnuită poate fi răsucită sau segmentată cu elastice, iar cocul poate fi redefinit într-o multitudine de forme.

  Șuvițe: șuvițele colorate adaugă o notă nouă oricărui stil. Folosește rimel pentru păr dacă vrei să testezi stilul pentru câteva ore. Apoi, dacă îți place, poți face trecerea la o culoare permanentă.

  Bijuterii pentru păr: pot transforma o coafură simplă într-una wow! Cu cât e mai simplă coafura, cu atât mai mult ies în evidență bijuteriile.

  Inspiră-te din coafurile prezentate în fotografiile noastre

 • Coafuri 2013 – Aventuri în țara coafurilor

  Două cocuri împletite

  © Photo: Getty 152038195  

  Coafuri 2013: Două cocuri împletite

  Am văzut acest look de școlăriță la show-ul de primăvară - vară de la London Fashion Week 2013.

  Încearcă și tu: fă-ți o cărare neglijentă pe mijloc și două împletituri, câte una pe fiecare parte, apoi răsucește fiecare coadă într-un coc. Prinde bine cocul cu un elastic și/sau câteva agrafe. Un strop de ceară te apără de fire răzlețe

  Două împletituri paralele colorate

  © Photo: Getty 151665656  

  Coafuri 2013: Două împletituri paralele colorate

  La New York Fashion Week am găsit un stil foarte interesant în show-ul lui Tawfik Mounayer pentru primăvară-vară 2013

  Încearcă și tu: începe cu o cărare pe mijloc și separă câte o șuviță de 3 cm pe fiecare parte a cărării. Împletește în spic fiecare din cele două șuvițe, apoi prinde-le cu câte un elastic la ceafă. Pentru un aspect neted, aplică gel pe părțile laterale ale capului. Folosește pudră colorată pe cele două împletituri pentru efecte interesante.

  Combinație interesantă între coc și coadă

  © Photo: Getty 151873557  

  Coafuri 2013: Combinație interesantă între coc și coadă

  Michael Kors a prezentat acest look la show-ul pentru primăvară-vară 2013

  Încearcă și tu: piaptănă-ți părul pe spate și prinde-l într-o coadă la baza gâtului. Împarte coada cu elastice subțiri și creează bucle: trage capătul peste bază și prinde câteva agrafe, ca să nu alunece.

  Hairgrip

  © Photo: Getty 151872609  

  Coafuri 2013: Hairgrip

  Tot de la Michael Kors citire

  Încearcă și tu: spală-te pe cap cu un șampon fortifiant, apoi îndreaptă-ți părul cu placa. Ridică-ți părul care cade pe spate, pune clama deschisă și îndreaptă părul înainte să prinzi clama.

  șuvițe colorate

  © Photo: Getty 151834668 and 151834702  

  Coafuri 2013: șuvițe colorate

  Modelele din prezentarea lui Oscar de la Renta ne-au încântat cu volum și culoare la show-urile pentru primăvară-vară din New York.

  Încearcă și tu: colorează cu rimel de păr câteva șuvițe din părul de deasupra, apoi dă volum părului și prinde-l într-un coc-banană. Stilul arată cel mai bine atunci când dă impresia că este neîngrijit.

  păr kinky

  © Photo: Getty 143238071  

  Coafuri 2013: păr kinky

  Cher își poartă părul cu volum extraordinar

  Încearcă și tu: piaptănă-te după ce te speli, apoi trasează o cărare pe mijloc, pentru o mai bună definire a părului. Părul de pe frunte trebuie tras în față și într-o parte.