Hairstyling_Header_720x180_RO

Cum să dai volum şi lungime părului tău cu extensii

Extensiile magice
Uită-te la tine! Cu extensiile clip-on şi câteva mişcări din încheietură eşti ca nouă, cu bucle încântătoare
© Schwarzkopf

Frumoasele vedete de la Hollywood îţi arată cum să faci. La interviul de azi le vezi purtând un bob până la bărbie şi mâine, la Premiile Oscar, apar cu un păr lung şi bogat. Secretul constă în extensiile magice. N-ai vrea să încerci nişte magie pe propria-ţi piele? Nu-i nicio problemă! Foloseşte sfaturile noastre şi cu puţin antrenament, vei reuşi şi tu!

 • E normal să te plictiseşti de bobul până la bărbie, sau să fii frustrată de părul rar şi subţire. Cu extensiile de păr poţi fi din nou stăpână pe situaţie, şi poţi da părului tău mai mult volum şi o lungime mai mare. Extensiile de păr sunt şuviţe din păr natural sau artificial care se ataşează la baza părului tău. Stiliştii folosesc mai multe metode pentru a le ataşa, precum lipirea cu ajutorul filamentelor din cheratină, sau prin fuziune la rece şi un adeziv pe bază de cheratină şi ultrasunete. Asta va lua ceva timp. Pentru un proces mai scurt, poţi opta pentru ataşarea prin presiune sau laser.

  Bineînţeles, părul natural continuă să crească şi extensiile trebuie îndepărtate şi re-ataşate la rădăcină după o vreme. Într-adevăr, e un proces elaborat. Din păcate, visul de a avea păr lung şi des e destul de scump - magia costând între 500€ şi 1000€ pentru păr mai lung şi 200€ pentru păr mai des.

 • Extensii home-made

  Ai vrea să vezi cum îţi stă cu păr lung? Urmează să mergi la un eveniment important şi ai vrea să apari cu un păr uimitor? Extensiile clip-on sunt soluţia perfectă. Se integrează simplu în părul tău, fiind prinse cu o clamă. Un alt avantaj e că te vor costa mult mai puţin decât extensiile obişnuite şi nu-ţi vor afecta părul. Extensiile clip-on pot fi spălate exact ca părul normal şi se coafează cu bigudiuri sau peria rotundă. Extensiile clip-on pot fi folosite şi pentru updo-uri sau cozi. Singura condiţie e ca părul pe care se aplică să fie măcar până la nivelul bărbiei.

 • Hair Magic with Clip-in Extensions

  Magic Hair Extensions

  © Schwarzkopf  

  Păr magic: Volum

  Aproape toate femeile îşi doresc să aibă părul lung şi des pe viaţă. Magia extensiilor de păr poate împlini acest vis, deoarece părul des poate fi obţinut urmând câţiva paşi simpli. Părul des e frumos şi se potriveşte atât întâlnirilor de afaceri, cât şi petrecerilor

  Magic Hair Extensions

  © Schwarzkopf  

  Păr Magic: Disco Glam

  În anii şaptezeci Studio 54 era unul dintre cele mai trendy cluburi de noapte din New York. Lumea vorbeşte şi acum despre acest loc faimos. Deşi trăim în vremuri diferite, look-ul disco e încă viu şi popular. Un exemplu este DISCO GLAM- coafura strălucitoare de mai sus. Designerul s-a inspirat din cozile supradimensionate din zilele de glorie ale clubului Studio 54

  Magic Hair Extensions

  © Schwarzkopf  

  Păr magic: Rock ‘n roll

  Coafurile Glam rock au fost inspirate din nebunia anilor şaizeci, când updo-urile erau la mare căutare. Aceasta e o coafură puţin excentrică, specială pentru femeile care vor să fie sufletul petrecerii. Acest look e foarte trendy şi dă un aer special întregii ţinute.

  Magic Hair Extensions

  © Schwarzkopf  

  Păr magic: Zile romantice

  Look-ul romantic e jucăuş şi glam. E potrivit pentru orice ocazie, fie că e vorba de o întâlnire mult aşteptată sau de Premiile Oscar. Acest updo frumos va garanta o apariţie memorabilă. Oamenii vor fi vrăjiţi de look-ul trendy şi irezistibil

 • Weblinks Extensii Magice

  Mai multe informaţii >> magic-hair-extensions.de