Hairstyling_Header_720x180_RO

Jumătate Sus – Jumătate Jos:

Semi Updos
Hilary Duff poartă o şuviţă lată de păr strânsă deasupra frunţii, pe spate şi lejer spre creştet, cu o agrafă.
© Photo: Getty 88159457

Acestă coafură presupune ca o parte a părului să fie ridicată şi prinsă lejer cu o argafă, în timp ce restul părului este lăsat liber. Este ideală dacă vrei să adopţi un look  clasic, dar jucăuş în acelaşi timp, mai ales pentru ca această coafură combină eleganţa şi feminitatea.

 • Atunci când îți prinzi doar părul din față, combini avantajele frizurilor pentru părul prins cu cele ale părului lăsat liber. Cel mai bun lucru este că această coafură care îţi va evidenţia feminitatea este şi foarte uşor de creat. În plus, acest stil îţi permite să-ți folosești mai mult creativitatea atunci când îți aranjezi părul

 • Cici motive pentru care să încerci un semi updo:

  1. E foarte uşor de creat. În câteva minute îţi poţi schimba complet look-ul.

  2. În acest fel îţi permiți să ai părul desfăcut, fără să trebuiască să-l dai la o parte tot timpul pentru că nu vrei să îţi acopere faţa.

  3. S-ar putea să-ţi doreşti să-ţi ridici o parte din, păr pentru a te mândri cu cerceii pe care tocmai ţi i-ai cumpărat.

  4. Coafura de acest tip oferă chipului tău un aspect zvelt, plăcut. S-ar putea să-ţi prindă bine următoarele două sfaturi, dacă forma feţei tale este alungită. În primul rând, nu tapa părul din creştetul capului şi în al doilea rând acoperă-ţi fruntea cu un breton des, aranjat într-o parte.

  5. Şansele să te plictiseşti de a-ți aranja părul astfel sunt mici, pentru simplul motiv că ai o mulţime de variante pe care le poţi încerca.


 • Moduri în care poți ajunge la o astfel de coafură

  Odată ce vei începe să te joci cu diversele moduri în care îţi poţi prinde părul, nu te vei opri prea curând. Poţi lua pur şi simplu o şuviţă mai groasă de păr, pe care să o prinzi în vârful capului, lejer, cu o agrafă (ca Hilary Duff). O alternativă ar fi să separi două şuviţe subţiri la nivelul tâmplelor şi să le răsuceşti (aşa cum ne învaţă Gucci) S-ar putea să vrei să împleteşti partea de păr pe care vrei să o prinzi, ca în cazul modelelor lui Nanette Lepore, sau să strângi acea parte cu totul într-un coc, asa cum face Catherine - ducesa de Cambridge.

  Însă, în continuare există multe alte opţiuni. Poţi purta partea rămasă liberă în onduleuri sau o poţi îndrepta.

  Nouă ne place foarte mult când părul este prins la spate, cu o cărare într-o parte și cu bretonul aranjat tot în lateral, cu o cărare pe mijloc și două șuvițe mai late pe post de breton sau chiar și fără. Bretonul scurt sau drept nu e potrivit pentru acest stil. 

  Există multe feluri în care îţi poţi prinde părul. Cel mai bine ar fi să te foloseşti de agrafe sau cleştişori. Dacă foloseşti un elastic pentru a-ţi prinde părul, e bine să scoţi afară o suviţă pe care s-o înconjori peste el. Asta îl va ascunde şi va crea o imagine şi mai plăcută.

 • Trucuri speciale de styling pentru a-ți prinde părul din față

  Coafura ta va prezenta mai mult volum dacă vei tapa un pic părul din creştetul capului şi din spate. Prin aplicarea intermitentă a fixativului peste partea tapată a părului, vei putea obţine chiar şi mai mult volum. La final, foloseşte degetele, un pieptene sau o perie pentru a da o formă suviţei pe care urmează să o prinzi.

  Vrei să te bucuri de un semi updo în stil rock? În acest video, Armin Morbach îţi va arăta cum. Sperăm că vei găsi inspiraţie în galeria noastră cu staruri şi modele ce poartă astfel de coafuri.

 • Părul din față prins la spate

  Giambattista Valli

  © Photo: Getty 140710695  

  Părul din față prins: Neted și Sobru

  Giambattista Valli a pieptănat părul modelelor pe spate, începând din dreptul tâmplelor. Părul din față este pieptănat într-o parte, acoperind doar partea de sus a frunții și este prins la capăt cu o agrafă.

  Nanette Lepore

  © Photo: Getty 109196253  

  Părul din față prins: Împletit

  Modelele lui Nanette Lepore combină părul lung cu o coroniță semi-împletită. Acesta este un mod stylish de a-ți prinde părul la spate.

  Gucci

  © Photo: Getty 139504284 und 139504028  

  Părul din față prins: Răsucit

  Modelele Gucci prezintă părul prins la spate în stil răsucit. Pe cât de simplu, pe atât de frumos. Pur și simplu fă-ți o cărare pe mijloc, alege două șuvițe din față, câte una de pe fiecare parte și răsucește-le către spate, apoi prinde-le cu o agrafă frumoasă.

  Ashley Tisdale

  © Photo: Getty 120292621 und 120292606  

  Părul din față prins: Jucăuş și Pierdut

  Ashley Tisdale își poartă părul din față prins la spate, lăsând partea liberă să curgă în onduleuri lejere, cu o șuviță groasă dată într-o parte, în față. Majoritatea părului din față este prins simplu şi fixat cu agrafe la spate.

  Peter Som

  © Photo: Getty 109009469 und 109009503  

  Părul din față prins: Mult Volum

  Modelele Peter Som poartă această coafură cu o cărare pe mijloc și volum în plus adăugat în partea din spate a capului. E suficient să ridici și să fixezi la spate o șuviță mai groasă din față. Partea din față rămasă e folosită pentru a acoperi șuvița întoarsă și este fixată cu agrafe. Poți să îi oferi acestui stil o notă casual.

  Catherine

  © Photo: Getty 118760357 und 118760836  

  Părul din față prins într-un coc

  Catherine, ducesa de Cambridge, își prinde părul din față într-o coadă la spate. Această coadă este apoi răsucită într-un coc, fixat cu agrafe.

 • Produse potrivite pentru coafuri cu părul din față prins:

  Găsește Produsele de Styling potrivite

  Product Finder: Hairstyling

 • Mai mult despre Hairstyling: