Schwarzkopf Trendy Looks

Încearcă mai multe coafuri fără să te tunzi!

Testează coafuri noi fără foarfece
Ai vrea să încerci o nouă coafură fără să te tunzi? Noi am aflat ce trucuri folosesc Liv Tyler şi Taylor Swift şi ţi le vom dezvălui

Femeile ezită înainte de a lua hotărârea să se tundă, să încerce o coafură cu totul nouă cum ar fi un scurt pixie sau o tunsoare punk. Şi au dreptate să se gândească bine înainte să se tundă atât de diferit.

Există şanse să nu iasă exact ce ţi-ai dorit. însă nu vei fi dezamagită dacă vei folosi ponturile noastre şi vei testa noua coafură fără să tai niciun pic din părul tău lung şi frumos.

 • Multe femei şi-ar dori să încerce o coafură nouă, trendy. Inspirată de modelul Agyness Deynn, coafura tip pixie e adorată de milioane de femei din întreaga lume, care au adoptat rapid aceasta tunsoare scurtă, senzaţională. Puţine femei, însă, au curajul să-ţi radă o jumătate de păr, asemeni lui Alice Dellal. Cu toate acestea, noua tunsoare rebelă este din ce în ce mai populară, iar Alice Dellal a ajuns să prezinte moda pentru designeri celebri, precum: Vivienne Westwood, Alexander Wang sau Valentino.

  Bineînţeles, o astfel de tunsoare necesită puţin mai mult decât un pic de curaj. In plus, cele care se despart cu inima uşoară de părul lor lung şi îngrijit, trebuie să fie sigure ca asta vor. E mai simplu, de exemplu, să începi cu o coafură tip bob cum poartă Keira Knightley. Să fim sincere, însă! Odată ajunsă la salon, cel mai probabil vei cere să ţi se taie puţin din vârfuri. Aşa vei fi sigură că schimbarea nu va fi prea mare şi vei decide ca data viitoare să fii mai curajoasă.

  Poţi evita asemenea frustrări, încercând noile coafuri îndrăzneţe fără să renunţi la părul tău iubit. Câteva trucuri simple te vor ajuta să obţii tunsoarea dorită fără să tai din păr. După ce te vei vedea cu noua tunsoare, vei decide dacă e cazul să-ţi tai părul sau nu, în cunoştinṭă de cauză.

 • TESTEAZĂ “FALSUL” BOB

  Vezi cum ṭi-ar sta tunsă stil bob, strângându-ṭi părul într-un coc lejer! Chiar dacă unele şuviṭe scapă, asta nu va face decât să adauge şi mai mult şarm noii tale coafuri. Acum, rulează-ṭi părul şi prinde-l cu agrafe. Intăreşte coafura cu ajutorul plăcii de întins părul! Un Bob obṭinut astfel arată destul de real şi-ṭi permite să testezi cum ṭi-ar sta cu această tunsoare.

 • TESTEAZĂ FALSUL PIXIE (PĂR SCURT)

  Pentru a încerca o tunsoare scurtă, ondulează-ṭi părul, folosind placa. Cel puṭin temporar, un păr cârliontat arată mai scurt decât ar fi drept. Foloseşte apoi agrafe pentru a fixa părul la spate. Poṭi încerca astfel şi un breton lung. Prinde părul din spate şi din lateral şi lasă bretonul liber!

 • INCEARCĂ FALSUL PĂR RAS PE O PARTE!

  Adică “razi” o parte din păr, în timp ce în cealaltă parte el rămâne lung. Această coafură foarte trendy necesită într-adevăr foarte mult curaj, deoarece schimbarea este destul de drastică, tunsoarea e greu de întreṭinut şi reîntoarcerea la o coafură mai tradiṭională durează. Ar trebui să ceri părerea stilistului tău înainte de a te decide să te tunzi astfel. Iată însă cum poṭi testa această coafură înainte să te tunzi. Intâi, împarṭi părul în două, cu cărare pe mijloc. Pe partea pe care ai vrea să o razi, aplică puṭin gel şi piaptăn-o astfel încât să o acoperi cu păr din spate. Fixează partea dată cu gel, cu ajutorul unor agrafe. Puṭini vor fi cei care îşi vor da seama că nu te-ai ras cu adevărat.

 • TESTEAZĂ COAFURI ASEMENI STARURILOR!

  Hilary_Duff_medium

     

  Hilary Duff: FALSUL BOB CU VOLUM

  Hillary Duff are părul lung, însă vârfurile ei sunt fixate sub urechi pentru a da impresia unei tunsori tip bob, cu volum. Volumul a fost obṭinut prin folosirea unei spume de păr sau a unui spray fixativ special. Actriṭa Hillary Duff pare foarte mândră de noua ei coafură în faṭa camerelor.

  taylor_swift_medium

     

  Taylor Swift: FALSUL BOB CÂRLIONṬAT

  Taylor Swift ştie cel mai bine cum să-şi pună în evidenṭă buclele romantice într-un mod cât mai glamour. De obicei, cântăreaṭa de country îşi lasă părul liber, să cadă pe umeri, dar ne-a surprins de curând cu un bob carlionṭat. La o privire mai atentă însă, am descoperit secretul ei. Părul lui Taylor Swift îi cade lejer pe faṭă. Işi poartă tunsoarea stil bob cu o cărare proeminentă, pe o parte.

  Liv_Tyler_medium

     

  Liv Tyler: FALSUL PĂR SCURT LUNGFendi

  O coafură care i-a ieşit cel mai bine lui Liv Tyler, în rolul lui Elbin Arwen, din trilogia “Stăpânul Inelelor”. Incântatoarea actriṭă, fiica solistului de la Aerosmith, a uimit cu look-ul său de elf şi cu părul perfect aranjat şi strălucitor. Superba actriṭă a simṭit apoi nevoia să poarte o tunsoare într-o parte. Arată ravisant, ca întotdeauna

  Carey_Mulligan_medium

     

  Carey Mulligan: FALSUL PĂR LUNG

  Iluziile în coafură funcṭionează şi invers. Carey Mulligan are o tunsoare tip bob scurtă, dar faptul că îşi prinde părul la spate lasă impresia că ar avea părul mult mai lung. Pentru a obṭine acelaşi efect, faceṭi cărare pe o parte cu ajutorul degetelor. Aplică apoi spray fixativ. Şuviṭă cu şuviṭă, trage părul în spate şi fixează-l cu agrafe. Părul rămas în faṭă, aranjează-l cu ajutorul unui pieptene. Foloseşte o cantitate mică de ceară de păr pentru breton şi aplica fixativ pe tot părul!