A blonde and a brunette woman together
Colorare Păr | Colorează-ţi părul

Păr nou, o nouă tu? Idei minunate de colorare a părului

Te gândești să adaugi strălucire stilului tău cu o nouă culoare uimitoare a părului? Este suficient de ușor să îți schimbi culoarea naturală a părului, dar nu este garantată reușita de prima dată (sau a suta oară!). Îți vom dezvălui sfaturile noastre de top și te vom ajuta să te simți încrezătoare să îți vopsești părul cu o culoare nouă, plină de farmec.

Woman with silver hair and red dress
© Schwarzkopf

Farmec extraordinar cu părul tău proaspăt colorat

Încercarea unei noi culori de păr: de ce să o alegi!

De ce să îți vopsești părul din start? Vopsirea părului este o modalitate strălucitoare de a-ți schimba aspectul pentru un nou sezon, de a-ți oferi un transformare reconfortantă sau de a adăuga o notă de farmec aspectului tău. Produsele de înaltă calitate, cum ar fi Palette Deluxe, conferă părului un luciu strălucitor, oferindu-ți o tentă plină de farmec.

Woman with brunette hair wearing a crimson dress
© Schwarzkopf

Alege o culoare a părului pentru a adăuga un luciu strălucitor, precum cel din gama Palette Deluxe

Expertiza culorilor: gama Palette Deluxe de la Schwarzkopf

Pentru acelea dintre voi care doresc să se simtă un pic mai încrezătoare, să emane mai mult farmec sau doar să-și reîmprospăteze aspectul caracteristic, Schwarzkopf are o gamă care este un adevărat versatilă: gama Palette Deluxe. Această gamă se mândrește cu ingrediente fantastice, luxuriante, care au ca rezultat o culoare strălucitoare și radiantă a părului. Tehnologia inovatoare Oil Care Color ajută la menținerea strălucirii și hidratării părului. Uleiul natural de marula conferă părului o strălucire uimitoare și asigură menținerea culorii pentru mai mult timp. Această gamă este pentru cei cărora le plac lucrurile mai fine în viață și oferă o culoare strălucitoare de lungă durată, de până la opt săptămâni. Gama Palette Deluxe a fost dezvoltată de experții Schwarzkopf pentru a oferi rezultatele de care ai nevoie

Box of Palette Deluxe blonde
© Schwarzkopf

Poți conta pe Palette Deluxe pentru o culoare perfectă a părului

Bucură-te cu încredere de cele mai noi culori ale sezonului. O nouă culoare a părului este scuza perfectă pentru a te răsfăța cu o rochie nouă, o pereche nouă de cercei sau pentru a-ți schimba rutina de machiaj - și cu Palette Deluxe vei iniția noul tău stil, chiar și mai sofisticat.

Sfat de top! Poți avea grijă de părul tău colorat cu ingrediente speciale. Gama Palette Deluxe conține ulei de marula, care ajută la menținerea strălucirii părului. Cheratina ajută la menținerea părului strălucitor, deci acesta este un plus excelent pentru orice produs pentru păr. Ingrediente precum uleiurile, co-enzima Q10 și cheratina întăresc firul de păr, așa că fii atentă la ingredientele vedetă.

Culori de păr atrăgătoare pentru un aspect proaspăt

Creativitatea care vine odată cu vopsirea părului înseamnă că te poți reinventa de nenumărate ori. În acest sezon, există look-uri pline de farmec care să se potrivească tuturor - aruncă o privire la unele dintre preferatele noastre!

 

  • O nuanță minunată, strălucitoare, pentru un aspect delicat și proapăt, este 800 (3-0) Șaten Închis Palette Deluxe.
  • Șaten închis este o culoare rece superbă, care funcționează cu orice garderobă, dar mai ales dacă dorești să injectezi un pic de farmec în viața ta.
  • Cu toții am auzit expresia „blondele se distrează mai mult”, dar rămâi blondă în acest sezon, având în minte un scop diferit: Poartă aceste noi plete blonde strălucitoare cu rafinament și încredere cu Blond argintiu de la Palette Deluxe (așa cum se vede la modelul nostru blond) Arată lumii cât de elegantă poți fi!
  • Dacă nu te poți decide între o culoare sau alta, alege două! Folosind metoda de vopsire numită „ombre” și colorând doar vârfurile firelor de păr, vei avea libertatea de a purta două culori uimitoare, nu doar una!
Woman with dark hair sitting on a chair
© Schwarzkopf

Emană încredere cu părul tău recent vopsit

În cele din urmă, colorarea părului este o modalitate excelentă de a-ți arăta individualitatea față de lume. Obține culoarea care te face să te simți de nota 10! Îți schimbi aspectul la fel de des ca anotimpurile? Faci prima ta incursiune în vopsirea părului? Fii tu - culoarea ta proaspătă va aduce primăvara la ușa ta și te va face să te simți ca și cum ai ieșit dintr-un platou de filmare!

Tutorial de colorare a parului cu Palette Deluxe