Styling | Cărare

Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

Părul poate fi coafat cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Coafura poate avea cărare de diverse dimensiuni, precisă sau neregulată. Schimbarea modului în care îți faci cărarea va avea ca rezultat o schimbare considerabilă a fizionomiei. Unele persoane cred că modul în care îți faci cărarea spune ceva despre personalitatea ta. Poți găsi coafura cu cărare care ți se potriveste cel mai bine în galeria noastră

În acest moment, cărarea laterală este în tendințe. Modificarea poziționării sau stilului cărării este o modalitate simplă de a avea un aspect proaspăt și nou. Apropo, cum și în ce parte îți faci cărarea poate spune ceva despre personalitatea ta.

Ce sugerează tipul de cărare despre personalitatea ta

Emisfera stângă a creierului este mai activă la persoanele cu abilități matematice, în timp ce persoanele cu activitate mai mare în emisfera dreaptă par să favorizeze abordarea creativă a vieții. Dacă îți faci cărarea în lateral, acest lucru te poate ajuta să determini care parte a creierului este mai activă și dacă abordezi viața ca un analist orientat către fapte sau ca un artist creativ. Poate fi amuzant să afli dacă psihologii te includ în categoria celor activi, prietenoși și deschiși la minte sau în categoria celor profunzi și sensibili. Desigur, poți păcăli pe toată lumea și chiar sa îi faci pe psihologi să devină confuzi, făcându-ți cărare pe mijloc, sau să alternezi părțile, pentru a exprima diferitele aspecte ale numeroaselor tale calități care te ajută să treci prin viată. Poate fi amuzant să îți faci cărare diferit din când în când. Poți să nu ții cont de părerea psihologilor, care te pot eticheta ca fiind inconsecvent pentru că nu ești constant și nu îți faci, cu hotărâre, cărarea pe aceeași parte.

Combinații atractive de coafură și tipuri de cărare.

Există un mod ideal de a-ți face cărarea pentru a obține coafura perfectă, ceea ce implică mai mult decât lăsarea părului necoafat. Folosește întregul arsenal de instrumente pentru a-ți trata, ondula sau îndrepta părul sau pentru a veni cu propriile variante ale coafurilor.

 

Vă rugăm să consultați galeria noastră de coafuri pentru combinații atractive de coafuri și tipuri de cărare.