Styling | Vară

Coafuri de vară, cu accesorii atrăgătoare

Bentițele, eșarfele, bandanele, baretele și clemele pot adăuga un aspect fascinant, capricios sau artistic coafurilor. Accesoriile nu sunt numai atrăgătoare, dar sunt și practice. În timp ce te ajută să îți exprimi stilul sau starea de moment, te ajută şi să-ți susțină părul şi coafura. Experimentând coafurile cu accesorii poți scoate în evidenţă partea ta creativă și jucăuşă.

Accesoriile de păr sunt făcute din diverse materiale care pot fi atrăgătoare, prețioase sau artistice. Aceasta e şansa de a crea și de a exprima stilul pe care ţi-l doreşti. Desigur, designerii de modă nu pot omite aceste ocazii, atunci când își creează colecțiile. În acest sezon, multe modele demonstrează folosirea în mod creativ a accesoriilor de păr. Vrem să vă inspirăm cu galeria noastră de poze cu coafuri realizate cu cele mai interesante accesorii.

Accesorii creative pentru coafuri de vară

În modă, partea practică este următoarea ca importanţă după frumuseţe. Accesoriile artistice sunt atrăgătoare mai ales atunci când partea practică întâlnește funcționalitatea. Cele mai bune accesorii de păr sunt frumoase, atâta timp cât ajută susţinerea coafurii sau definesc stilul. Împodobirea părului sau a capului este un obicei din vremuri îndepărtate. Evident, există multe opțiuni și stiluri. În prezent, accesoriile sunt folosite pentru împodobirea cocurilor, coafurilor catifelate, buclelor și onduleurilor.  Așa cum se practică din vremuri vechi, femeile folosesc ca accesorii pentru păr obiecte frumoase, atrăgătoare și artistice precum florile, penele, beretele și bijuteriile.

Galerie: Coafuri de vară cu accesorii

: Vară