beology

FORMULĂ UNICĂ

Extractul din profunzimea mării

Formulele senzoriale beology includ un extract din profunzimea mării și acţionează împreună pentru a-ți asigura un tratament personalizat de îngrijire a părului, în mai mulţi paşi.


Ingredientul unic al acestei fromule originează din Golful din California, de la 2000 m adâncime și este extras în condiții extreme: un mediu toxic plin de radicali liberi, fără oxigen, fără lumină, temperaturi de până la 75° și presiune ridicată.


Acest extract din profunzimea mării fortifică fibra capilară și reconstruiește părul, acționând și la nivelul scalpului pentru a-l proteja, a stimula producția de ceramide și a-l hidrata.

Algele brune antioxidante

Laminaria Saccharina este cultivată în prima fermă de alge de pe coasta baltică a Germaniei.


Marea Baltică este cunoscută ca unul dintre cele mai stabile ecosisteme marine cu un standard înalt de cultivare.


Biologii marini au dezoltat tehnici de cultivare ce asigură standarde înalte de calitate pentru conservarea nutrienţilor din alge.


Algele brune sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, acțiune antibacteriană, detoxifiere și stimularea celulelor pielii responsabile pentru producția de colagen.

Parfumuri unice:

Parfumurile premium beology conțin note florale elegante de iasomie, zambilă și heliotrop și note calde de lemn de cedru, vanilie și boabe Tonka.