Woman with messy bun stretching and looking out of window
Woman with messy bun stretching and looking out of window
Brandurile Noastre | Îngrijire Păr | Gliss


Încearcă produsele Gliss de îngrijire& reparare pentru păr

Fiecare tip de păr are nevoi diferite, așa că este esențială alegerea produselor corecte, cu ingrediente potrivite nevoilor noastre individuale.

Totodată, timpul pe care o femeie activă îl poate aloca îngrijirii și aranjării părului diferă de la o zi la alta: în unele zile putem să ne răsfățăm cu o baie lungă și măști prețioase pentru păr, iar în alte zile optăm pentru un duș în grabă și un tratament de reparare cu rezultate imediate, în doar câteva secunde, sau chiar pentru ceva și mai rapid, un tratament fără clătire, care se poate folosi oricând, pe părul uscat.GLISS, expert în repararea părului, vine cu o gamă foarte variată de tratamente, gândite atât din punct de vedere al beneficiilor, cât și din punct de vedere al timpului alocat utilizării. Vei putea alege mai ușor tratamentele de păr care ți se potrivesc, pentru a avea zi de zi un păr strălucitor, cu aspect sănătos.

Află recomandările Gliss pentru o îngrijire completă!

Tratamente pentru momente lungi de răsfăț

Măștile de păr Gliss 2 în 1 sunt un tratament intens, cu textură extrem de bogată și cremoasă, iar formulele lor diferite se adresează unei multitudini de tipologii de păr: de la păr uscat până la păr lung sau cu vârfuri despicate.  Sunt recomandate când avem mai mult timp la dispoziție deoarece trebuie lăsate în păr câteva minute, înainte de clătire. Pentru păr foarte uscat și păr deteriorat, recomandarea este ca acest tip de produs să fie utilizat de 2-3 ori pe săptămână.

Gliss Blonde Perfector, tratament anti tonuri galbene de tip 2 în 1,

se poate folosi în două feluri:

ca Balsam, aplicat pe părul ud și clătit ulterior

SAU

ca Mască: aplicat pe părul uscat cu prosopul, de la rădăcină până la vârfuri. Se lasă să acționeze 5 min, apoi se clătește bine. Este indicată utilizarea mănușilor.

Tratamente pentru zilele aglomerate, în care te grăbești

GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 SEC

repară părul în doar 7 secunde!

 

Cele 3 tratamente se pot folosi când suntem presate de timp și ne spălăm rapid pe cap deoarece oferă reparare intensivă într-un timp foarte scurt, de doar 7 secunde. O soluție foarte potrivită femeilor active, mereu în mișcare. La aplicare se transformă într-un lichid cu textură cremoasă, oferind reparare intensă și strălucire

Gliss Ultimate Repair Tratament Express 1 min

pentru păr foarte deteriorat și uscat

 

Formula sa reface cu precizie rezervele de cheratină și repară intens structura firului de păr.

 

Utilizare: se aplică pe părul uscat cu prosopul, de la rădăcină până la vârfuri.

 

Se lasă să acționeze 1 min, apoi se clătește bine.

GLISS Protein+ 4-în-1 PERFORMANCE TREATMENT reprezintă soluții complete și îți oferă o gamă de îngrijire adaptată nevoilor părului tău. Combinația de proteine cu ulei de nuci babassu, unt de shea sau unt de cacao oferă părului deteriorat soluții practice de îngrijire completă. Noua gamă folosește proteine pentru întărirea părului, care împiedică ruperea și conferă un plus de strălucire și netezire.

 

4 în 1:

  1. Folosit înainte de șampon pentru îngrijire ușoară: aplicați pe părul ud sau uscat, lăsați să acționeze pentru 2-3 minute, apoi clătiți.
  2. ca Balsam, pentru o pieptănare ușoară.
  3. ca Mască pentru reparare intensă: lăsați să acționeze 2-3 minute, apoi clătiți.
  4.  ca Tratament fără clătire: aplicați o cantitate mică pe vîrfuri, pe părul uscat cu prosopul.

Tratamente care nu necesită clătire

Tratamentul Ulei Gliss Daily Oil-Elixir

poate fi utilizat zilnic.

 

Datorită formulei speciale de îngrijire cu Elixir din Ulei de Argan și Vitamina E, părul este hrănit intens și devine strălucitor și hidratat. Ingredientele inovatoare de îngrijire hrănesc părul fără a-l încărca sau a-l face să își piardă din volum. Nu necesită clătire.

 

Utilizare: se aplică 1-2 picături în palme, apoi se distribuie uniform pe lungimea părului și vârfuri.

TRATAMENTUL BALM GLISS COLOR PERFECTOR oferă:

  • reparare intensivă pentru a obține un păr fin și mătăsos;
  • protecția culorii până la 40 de spălări* 
    * în combinație cu șamponul Gliss Colour Perfector;
  • hrănire intensă a părului

 

Utilizare: aplicați o cantitate mică pe părul uscat cu prosopul sau complet uscat. Nu se clătește. Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea de 2-3 ori pe săptămână

Balsamurile Express de la Gliss se pot folosi oricând pe parcursul zilei deoarece nu necesită clătire.Se aplică pe părul uscat sau pe părul ud, după preferință, pentru o pieptănare ușoară.

Conferă părului flexibilitate și un parfum discret, iar părul devine mătăsos.Utilizare: se agită înainte de utilizare și se pulverizează pe părul umed sau uscat.

: