Intensive Color Creme
palette_com_logo_icc_920x920

Recomandări pentru aplicare

 1. 1-preparation

  1. Pregătirea

  Înainte de aplicare, citiți cu atenție instrucțiunile de folosire în siguranță și efectuați un test de depistare a alergiei. Puneți-vă mănușile incluse în pachet și acoperiți-vă umerii cu un prosop vechi. Aveți la îndemână un ceas pentru a vă încadra în timpul de acționare. Vopseaua se aplică pe părul uscat, nespălat în prealabil.

 2. 2-1-mixing-step-1

  2.1. Preparare

  Deschideți dispozitivul de aplicare cu emulsia fixatoare și turnați conținutul într-un bol de sticlă sau de porțelan.

  Deschideți tubul și perforați folia tubului cu capătul superior al capacului și adăugați crema colorantă peste emulsia fixatoare. Amestecați bine (nu folosiți obiecte metalice) până ce toate componentele sunt bine omogenizate.

 3. 2-2-mixing-step-2

  2.2. Preparare

  Pentru părul foarte scurt sau aplicarea pe rădăcinile crescute, amestecați doar jumătate din conținutul tubului și emulsia fixatoare.

  Dacă aveți părul mai lung decât nivelul umerilor, vă recomandăm să utilizați două pachete de Palette Intensive Color Creme.

 4. 3-1-total-application

  3.1. Aplicarea completă (pe tot părul)

  Această aplicare este recomandată dacă vă colorați părul permanent pentru prima dată, sau colorarea anterioară a părului s-a dus complet, sau rădăcinile nu sunt vizibile.

  Aplicați amestecul pe părul uscat, începând de la ceafă cu ajutorul unei perii.

  Nu este recomandat să vă spălați părul cu 24-48h înainte de aplicarea vopselei.

  Lăsați aproximativ 2cm neacoperiți la rădăcina firului de păr.

  Aplicați amestecul de culoare uniform de-a lungul firului de păr. Apoi aplicați amestecul și la rădăcini.

  Lăsați amestecul să acționeze pentru 30 de minute. Pentru nuanțele decolorante E20, C10, C12, C9, A10, A12, CI12 și CV12, LW3, LRN5 și LG5 lăsați amestecul să acționeze între 30-45 de minute în funcție de intensitatea culorii pe care doriți să o obțineți.

 5. 3-2-regrowth-application

  3.2. Aplicarea pe rădăcinile crescute

  Această aplicare este recomandată dacă părul dumneavoastră este deja decolorat/colorat permanent și rădăcinile crescute sunt vizibile, sau vârfurile părului sunt mai închise sau în condiție precară.

  Aplicați amestecul pe părul uscat cu ajutorul unei perii, doar pe rădăcinile crescute. Nu este recomandat să vă spălați părul cu 24-48h înainte de aplicarea vopselei.Lăsați să acționeze amestecul pentru 20 de minute pe porțiunea cu rădăcini vizibile. Pentru nuanțele decolorante E20, C10, C12, C9, A10, A12, CI12 și CV12, LW3, LRN5 și LG5 lăsați amestecul să acționeze între 30-40 de minute (pentru nuanța E20: 30-45 de minute și pentru nuanțele LW3, LRN5, LG5: 20-30 de minute), în funcție de intensitatea culorii pe care doriți să o obțineți. Distribuiți amestecul omogen pe păr utilizând un pieptene cu dinți foarte rari.

  E20: Nu distribuiți amestecul pe toată lungimea firului de păr, ci aplicați doar la rădăcini.

  Lăsați să acționeze încă 10 minute. Pentru nuanțele decolorante  E20, C10, C12, C9, A10, A12, CI12 și CV12 lăsați să acționeze doar 5 minute.

 6. 4-rinsing

  4. Clătirea

  Clătiți bine părul, odată ce timpul de acționare a luat sfârșit, până ce apa curge limpede.

 7. 5-after-treatment

  5. Tratament după vopsire

  Aplicați masca de îngrijire pe părul ud. Lăsați să acționeze timp de 2 minute, după care clătiți din abundență.