Colorare Păr | Nuanţe de blond

Părul blond este în trend

Şuviţele sunt de domeniul trecutului. Astăzi, să devii blondă în întregime a devenit un fashion statement. Vremurile culorii blonde reci s-au întors. Blondele de pe podium poartă cu precădere blond platinat şi cenuşiu, nuanţe care sunt în vogă în această primăvară

Părul blond este în trend
© Schwarzkopf

Dacă tot te faci blondă, atunci trebuie să mergi până la capăt.

În Germania, blondul este cea mai râvnită şi preţuită culoare de păr. Blondele şi blondele-în-devenire formează majoritatea clientelei din saloanele de coafură din Germania. Părul blond vine în multe nuanţe diferite, iar acest lucru oferă femeilor posibilităţi infinite de a-şi individualiza culoarea părului. Şuviţele pot fi făcute cu îndemânare pentru a crea impresia unui volum mai mare, iar alegerea nuanţei de blond poate varia de la blond platinat până la blond închis. Totul este posibil şi totul este permis.

Dacă doreşti să fii şi tu la modă sezonul acesta, ar trebui să te inspiri de la modelele cu coame de un blond foarte deschis care prezintă creaţiile caselor Balenciaga şi Chanel pe podiumuri din toată lumea. Aceste modele sunt mult mai cool faţă de cele care poartă cealaltă culoare preferată in lumea modei, negrul. Am văzut aceste modele cu păr negru în cadrul prezentărilor toamnă/iarnă ale Bottega Veneta şi Calvin Klein.

În 2009, părul blond spectaculos al lui Agyness a deschis era blondului platinat. Un an mai târziu în New York, ‘blondele din spaţiu’ erau cel mai fierbinte subiect de discuţie al momentului şi încântau publicul. Jil Sander a captat atenţia în mod special cu părul complet decolorat asortat perfect stilului simplist.

SFAT:

Pentru a te alătura noului trend, trebuie să-ţi decolorezi părul în întregime. Poţi face asta şi acasă, dar ar trebui să te respecţi timpul recomandat de acţionare pentru a evita surprizele şocante.

Vedete purtând blond