Colorare Păr | Nuanţe de blond

Culoarea anului 2012: Blond bej

Haideṭi să aruncăm o privire către noile nuanṭe a la champagne. Blondul delicat “şampanie” şi blondul beige sunt culorile anului 2012. Iată mai jos câteva dintre starurile care şi-au vopsit deja părul în aceste nuanṭe trendy.

null
© Getty Images

Culoarea blond beige a supermodelului Jessica Stam a adus un plus de culoare prezentării de modă pentru creatoarea Anna Sui

Blondul platinat a fost culoarea anului 2011. In 2012, locul aceste culori a fost luat o altă nuanṭă de blond: blondul şampanie, o culare mai delicată, dar mai strălucitoare. Acest nou trend are şi avantajele lui. De exemplu, necesită mai putin decolorant. Este, fireste, nevoie de nişte decolorant, dar nu atât de mult. 

Creatorii de modă au adoptat şi ei aceste nuanṭe mai delicate de blond. Acest lucru a fost evident cu ocazia evenimentului Fashion Week, ediṭia primăvară-vară 2012. Un grup de modele cu alură de elfi fermecaṭi şi fluturat părul blond şi lung în timp ce prezentau modelele feminine semnate Rodarte. Părul lor strălucea în nuanṭe de blond beige şi blond şampanie.

Creatorul casei Calvin Klein, Francisco Costa este recunoscut pentru modelele sale curate şi minimaliste. Anul acesta modelele precum Patricia van der Vliet şi Hanne Gaby Odiele pentru a-şi expune delicatele creaṭii. Blondul beige al acestor manechine dă impresia de inocenṭă, de senzualitate. De cealaltă parte, Anna Sui şi-a invitat admiratorii înapoi în timp, în anii ’70. Modelele sale vopsite blond beige au purtat haine puternic colorate şi accesorizate. Nu ne-a mirat faptul că doamna Hippie Chic şi-a luat modele precum Jessica Stam, o canadiancă de 25 de ani care este foart populară printre designeri. Poate că părul ei lung, blond beige, i-a adus această popularitate.

Care este diferenṭa dintre blondul beige si cel şampanie? Iată răspunsul nostru :

Blondul Beige

Această nuanṭă se apropie de culoarea blond mediu, datorită luciului natural şi texturii mătăsoase. Faṭă de blondul şampanie, blondul beige are întodeauna o nuanṭă mai arămie. Pentru un efect mai intens, brunetele şi şatenele trebuie să se decoloreze un pic înainte de a aplica noua nuanṭă. Dacă ai părul blond mediu sau deschis, poṭi aplica directe culoarea, fără a te decolora în prealabil. Blondul beige cu o piele uşor bronzată si ochi verzi  are un efect seducător.

Blondul şampanie

Această nuanṭă este foarte deschisă şi seamănă cu blondul natural deschis. Spre deosebire de blondul beige, cu strălucirile sale arămii, blondul şampanie este o culoare mai rece. Foarte puṭine femei au această culoare de la natură. Deci, părul trebuie decolrat înainte de vopsire. E nevoie de o bază mai rece. Blondul şampanie merge foarte bine cu ochii albaştrii şi cu tenul deschis la culoare.

Iată mai jos câteva staruri care poartă blondul şampanie: