Colorare Păr | Nuanţe de blond

Părul blond: Captează lumina soarelui...

În sfârşit blondă! Dacă tocmai ţi-ai schimbat culoarea părului în blond, atunci probabil vrei ca acest sentiment de euforie să nu te părăsească niciodată. Cu condiţia să stăpâneşti câteva ritualuri de îngrijire şi să te răsfeţi cu produsele corespunzătoare, nimic nu ar trebui să te oprească din a te bucura de viaţa ta ca blondă pentru un timp îndelungat

Părul blond

Părul blond poate fi pretenţios şi trebuie tratat cu grijă şi multă atenţie.

Părul blond, fie că este un dar al naturii sau rezultatul vopsirii, are nevoie de o îngrijire mai atentă decât nuanţele mai închise de păr. Femeile cu păr blond natural se confruntă mai des decât brunetele cu probleme legate de firul subţire de păr. În cazul în care îţi vopseşti părul blond, se poate întâmpla ca tratarea chimică a părului să ţi-l lase fără volum şi fără strălucire.

Blondul se potriveşte bine cu argintiul şi auriul

Îţi poţi păstra frumuseţea părului folosind produse care nu îl vor încărca, dar care îi vor oferi totuşi un luciu minunat. Produsele cu textură uşoară care conţin ingrediente hrănitoare şi hidratante, precum şi ingredientele transparente împiedică griurile monotone să-ţi răpească strălucirea părului. Produsele speciale de îngrijire a părului blond conţin de asemenea ingrediente active care absorb calciul şi magneziul din apa de robinet. Acestea îţi vor lăsa părul strălucitor în mod natural. Poate vei dori să mergi şi mai departe de atât: adăugarea de pigmenţi aurii şi argintii părului tău intensifică blondul şi produce reflexii luminoase atrăgătoare.

Blond – Scoate ce e mai bun din culoarea ta de păr preferată