color-blonde
Colorare Păr | Nuanţe de blond

Vopsirea părului blond Tehnica ideală

Culoarea părului se deschide mai mult prin depigmentare (decolorare) decât prin vopsire. Citeşte mai departe şi învaţă de ce trebuie să ţii cont atunci când îţi decolorezi părul şi cum poţi controla efectele secundare nedorite

Părul tău nu este chiar blond? Acest lucru se aplică la 95 % dintre persoane. În medie, o treime din femeile germane sunt blonde, dar natura nu a dat decât unui mic număr dintre ele păr cu adevărat blond. Toate, cu excepţia acestui mic număr de femei, au eliminat pigmenţii naturali din părul lor. Dintre toate metodele de colorare a părului, decolorarea este în continuare numărul unu pe listă. În timp ce nuanţele extreme de blond, precum blondul platinat, sunt la modă printre modele şi vedete, în viaţa de zi cu zi femeile preferă nuanţe mai delicate precum mierea şi caramelul.

Blondul artificial trebuie neapărat să nu arate ieftin, ci mai degrabă uluitor de frumos. Decolorarea trebuie aşadar făcută cu grijă şi cu un bun simţ al culorii. Părul blond moale, cu aspect de natural, este frumos. Chiar şi brunetele pot trece la această culoare de păr, iar sfaturile noastre le vor ajuta să facă exact acest lucru aşa cum trebuie şi mai ales fără a deteriora părul.

Decolorarea şi cum se realizează corect