Colorare Păr | Nuanţe de roșcat

Cele mai bune trucuri de machiaj pentru roşcate

Părul roşcat arată frumos chiar dacă vorbim de nuanţa cupru, mahon sau roşu cireaşă. Întotdeauna pare să adauge un plus de extravaganţa oricărei apariţii. Roşcatele par deseori delicate şi misterioase, cu aură de poveste. Desigur unele roşcate sunt imaginea pură a distracţiei, puterii şi încrederii în sine. Trebuie să te aştepţi ca roşcata la pretenţii din partea celor din jur. Roşcatul este o culoare destul de exigenţă şi cere un machiaj foarte bine echilibrat. Există totuşi nişte secrete în această privinţă şi abia aşteptăm să vi le spunem şi vouă.

Ca regulă generală, roşcatele au o piele foarte deschisă la culoare. Nu e nevoie de fond de ten dacă eşti binecuvnatata cu o piele fără cusur. O pudra deschisă la culoare este arhi-suficient. Un fond de ten de opacitate medie este recomandat pentru roşcatele care au de ascuns mici imperfecţiuni. Din când în când pote vei vrea să laşi la o parte cremele de până acum şi să foloseşti o bază de machiaj potrivită pielii tale deschise la culoare. Roşcatele arată mai rafinat aşa.

Machiajul Ochilor pentru roşcate

Timpul scapă uşor de multe reguli. Acum nu mai trebuie să restricţionam roşcatele să se macheze doar cu verde. Desigur, olive-ul şi khaki-ul scot foarte bine în evidenţa frumuseţea roşcatelor dar acum pot adăuga şi alte culori machiajului din zonă ochilor. Există, de exemplu, farduri de pleoape în nuanţe de auriu, cupru, scorţişoară, rugină şi nucşoară care merg foarte bine cu chipul roşcatelor. Dacă îţi doreşti să creezi o apariţie sofisticată ar trebui să mergi în zona culorilor contrastante cum sunt nuanţele de liliac, prună sau turcoiz. 

 Desigur poţi să te lipseşti de orice fel de fard de pleoape şi să nu foloseşti nimic altceva decât un eye-liner pentru a crea accente delicate. 

 Roşcatele au de regulă şi gene foarte deschise la culoare, dar aplicarea în exces a rimelului crează un efect mai expresiv pentru ochi. Puteţi să creaţi un efect de gene lungi folosind un mascara special. O piele foarte deschisă intră în contrast cu mascara de culoare neagră. În aceste cazuri un mascara între maro şi negru este o alegere mai bună.

 Nu va feriţi de machiajul tip smokey eyes în ceea ce priveşte machiajul de seară! Smokey eyes face o treabă extraordinară pentru roşcate dacă restul machiajului nu e foarte puternic. Totuşi ar trebui evitate umbrele profunde de culoare neagră şi încercate mai degrabă nuanţe auriu, maro sau tonuri de gri.

Stilul sprâncenelor pentru roşcate.

Roşcatele trebuie să ştie să pună accentul pe sprâncene, într-un mod corect. Roşcatele cu tenul foarte deschis la culoare ar trebui să evite să aleagă o culoare foarte închisă pentru sprâncenelor lor, pentru că riscă să creeze un aspect de mască, nedorit. Opţiunea cea mai bună ar fi aplicarea unui creion pentru conturarea sprâncenelor în nuanţe de maro-roşcat pentru un look cald şi armonios şi foosirea acestui creion astfel încât să creeze un efect întrerupt. 

Rouge sau Blush pentru roşcate

Majoritatea roşcatelor ştiu că trebuie să evite roşul pentru zona obrajilor. Prea mult roşu este în mod cert copleşitor. În zilele de astăzi, blush-urile (fardurile de obraz) vin în nenumărate culori. Blush-uri în culori naturale cum ar fi roşu-coral, piersica şi caisă oferă o strălucire caldă obrajilor roşcatelor şi arată foarte rafinat. Fardurile de obraz roz sunt prea nedefinite însă pentru roşcate, ca atare ar trebui evitate.

Machiajul buzelor la roşcate

Rujurile sau luciul de buze în nuanţe naturale precum coralul, caisă, piersica sau trandafirul arată grozat. Roşcatele care îşi doresc să aducă o tentă artistică prin machiaj pot opta pentru cealaltă extremă. Un roşu puternic pe buze arată ameţitor de bine dacă nu intră în contrast cu restul machiajului. 

Machiajul pentru roscate. Trucurile vedetelor

Link-uri

Sfaturi pentru sil >> Clothing Colours for Redheads