Colorare Păr | Nuanţe de roșcat

Vopsirea părului roşcat Alătură-te trendului, fii roşcată!

Cuvântul roşcat din păr roşcat acoperă o paletă incredibil de largă de nuanţe, de la cele calde de brun-roşcat până la nuanţe neobişnuite de păr cum ar fi violetul. Decolorarea era de obicei primul pas în procesul vopsirii părului în culori roşcate. Însă cu noile tehnologii de colorare a părului, acest lucru nu mai este necesar tot timpul.

Părul roşcat

Părul roşcat: Iată cât de frumos poate arăta.

Fără nicio îndoială, cel mai important trend în materie de culori ale părului în prezent este roşcatul. Momentan, lumea modei înclină spre nuanţele arzătoare de cupru, care abia trec drept naturale. Modelele roşcate nu au fost niciodată mai solicitate ca acum! (www.modelswithredhair.com).

Şi tu poţi fi o reprezentantă a acestui trend dacă ai părul până la umeri. Updo-urile făcute cu un păr roşcat şi firele rebele din şuviţele unui păr roşcat moale şi văluros sunt foarte în vogă. Desigur, nu există trend fără un contra-trend. Tentele albăstrii ale părului roşcat şi tunsorile scurte radicale cu ceafa rasă, precum şi şuviţele roşcate preferate de Rihanna îşi vor găsi fanele în 2011.

Vopsirea părului roşcat

Cum poţi deveni o roşcată trendy