Styling | Balul de absolvire

Perfect aranjat: Coafuri de seară pentru păr scurt

Părul scurt arată mereu la fel. Serios? Ai văzut ultimele tunsori? Coafurile de seară ingenioase transformă părul scurt în capodopere ce atrag toate privirile. Acest look e potrivit pentru (aproape) orice ocazie.

Twiggy a popularizat acest stil în anii şaizeci. Tunsoarea pixie purtată de ea a pornit o revoluţie la acea vreme, când nu numai fustele, ci şi părul era tăiat din ce în ce mai scurt. Femeile curajoase au adoptat stilul scurt, care a rămas până-n ziua de azi foarte popular. Vedete precum Carey Mulligan demonstrează acest lucru. Pe lângă faptul că e foarte distractiv, părul scurt necesită ca purtătorul să aibă mare încredere în el pentru a purta cu mândrie coafura trendy. Răsplata e o coafură foarte versatilă cu multe interpretări glam, pentru seară.

Coafarea părului scurt pentru seară

Fie că foloseşti gelul pentru părul drept, dat pe spate, fie că-ţi laşi bretonul să-ţi acopere faţa pentru un look nonconformist, e foarte simplu să transformi orice tunsoare scurtă într-o coafură glam pentru seară. Nu uita, o coafură pixie merge foarte bine şi seara, reprezentând un contrast atractiv pentru o rochie preţioasă. Iar ornamentele mari, pentru urechi, se potrivesc mai bine femeilor cu părul scurt.

Vedete cu părul scurt coafate pentru seară