Styling | Bucle

Cârlionţi de pe podiumurile internaţionale

Ai chef de păr ondulat şi tot felul de bucle? O să-ţi arătăm şase coafuri de pe podiumuri pe care vei vrea să le-ncerci. Sfaturile noastre te vor ajuta să creezi bucle jucăuşe şi tapate sau bucle moi şi romantice

În spatele spectacolelor de modă din Milano, Paris şi New York se află destul de mulţi stilişti ocupaţi cu aranjatul coafurilor după ultimele trenduri, având grijă ca părul să complimenteze ţinuta. Cu răbdare şi exerciţiu şi tu vei putea să le reproduci la tine acasă. Asigură-te că ai instrumentele necesare, printre care perii din păr natural (porc), cu mâner uşor şi un uscător de păr cu difuzor. Înainte să începi mai uită-te o dată în dulăpiorul din baie. Ai fixativ pentru bucle? Ai spuma de păr la îndemână? Pregăteşte totul înainte de a începe sesiunea de coafat. Să-nceapă distracţia!

Nu spăla părul chiar înainte de a-l coafa. Părul se va manevra mai uşor la câteva ore după spălare. Umezeşte-l puţin înainte să începi. Nu uita, părul trebuie să fie uscat şi răcit înainte de a scoate bigudiurile sau periile. Altfel, buclele tale se vor ofili.

Cârlionţi de pe podium

: Bucle