Styling | Coadă

Mereu frumoase: coafurile clasice

Ți s-a întamplat și ție? Stilistul te-a convins să încerci ceva nou și acum nu te recunoști când treci prin fața unei oglinzi? Noul look trebuia să fie foaaaaarte cool, dar... asta nu s-ar fi întâmplat niciodată cu o tunsoare clasică.

Stilurile clasice te salvează: îți pun în valoare personalitatea, sunt mereu la modă și suficient de versatile cât să nu te plictisești de ele. Fie că e bob, chignon sau pixie, odată ce ne-am găsit stilul, avem tendința să revenim la el mereu. Porți deja o astfel de coafură? Felicitări, ai clasă! Dacă nu, inspiră-te pentru următoarea vizită la stilist.

Coafuri clasice: coada de cal – spirit și farmec

Coada de cal, Angelina Jolie

Ai un profil admirabil, Angelina Jolie! Coada arată casual, foarte cool și pune în valoare trăsăturile frumoase ale Angelinei

Coada e soluția magică pentru zilele în care părul pur și simplu nu stă cum trebuie. Dacă în astfel de zile salvează situația, îți dai seama cât de frumos arată în zilele bune? Îti dăm două idei: dă-ți părul drept în spate și prinde-l jos, la baza gâtului, sau puțin mai sus. În a doua variantă, forma capului tău va fi mai atrăgătoare și mai elegantă.

Coada de cal prinsă în vârful capului creează un look tineresc, dar e potrivită doar pentru păr lung măcar până la umeri.