Styling | Coafură în scări

Tunsori în scări pentru păr scurt sau lung

Pentru a purta o tunsoare în scări, părul tău poate fi creţ sau drept, scurt sau lung, cu fir subţire sau gros. Nu contează ce tip de păr ai, tunsoarea în scări este întotdeauna o opţiune inspirată. Vedete precum Michelle Williams si Nicole Scherzinger sunt conştiente de avantajele acestei tunsori. Am vrea sa iţi prezentăm vedete care poartă tunsori în scări, alaturi de sfaturile noastre de styling.

 

Tunsorile în scări pot fi soluţia ideala atunci când vrei să adaugi coafurii tale stil şi nuanţă. Părul tău poate fi tuns uşor în scări, în trepte distincte, sau poate fi tuns scurt. Ți se poate potrivi mai bine versiunea mai lungă a tunsorii, începând de la nivelul urechii. Tunsorile în scări pentru păr lung sau scurt pot include sau nu breton. Variantele de tunsoare în scări sunt nenumarate. Cel mai mare avantaj al acestora este că nu arată neîngrijit dacă nu îţi tunzi des părul sau dacă decizi să îl laşi să crească mai mult.

Tunsorile în scări sunt uşor de întreţinut dacă îţi păstrezi părul cu volum, vârfurile sănătoase şi treptele clar definite.

Tunsorile în scări şi volumul

Utilizarea şampoanelor şi a produselor speciale de îngrijire a părului te ajută să obţii volumul şi forma ideală pentru părul tău. Pentru a-ţi aranja părul fără bătăi de cap poţi aplica pe acestă spumă pentru volum, după ce l-ai şters cu un prosop.

Dacă părul tău tuns în scări este drept ar trebui să îl usuci cu feohnul, strat cu strat, având difuzorul ataşat. Ȋn timp ce îl usuci periază-l cu o perie rotundă, de la rădăcini către vârfuri , pentru a-i da şi mai mult volum. Poţi chiar să îndrepţi peria către exterior dacă vrei ca vârfurile părului tău lung sau mediu să stea în exterior.

Ȋngrijirea corectă pentru tunsoarea în scări

O îngrijire corectă este foarte importantă pentru tunsoarea în scări, care arată cel mai bine pe un păr sănătos, lucios, cu vârfuri intacte. Până la urmă, vârfurile sunt cele care definesc această tunsoare. Daca este necesar, foloseşte şampoane, tratamente de păr sau soluţii speciale pentru păr deteriorat . Apelează la un stilist pentru a-ţi taia vârfurile despicate dacă părul este puternic deteriorat. Beneficiile tăierii acestora sunt un păr mai sănătos şi volum sporit.

Coafarea părului tuns în scări

Tunsoarea în scări este pusă în evidenţă de vârfurile accentuate şi părul bine definit. Ceara de păr este esentială pentru acest look. Ceara te va ajuta să îţi defineşti coafura fără a o încărca. Ȋn plus, ceara intensifică strălucirea părului tău. Ceara de păr oferă volum şi este ideală pentru părul subţire. Aplică pe degete o cantitate mică de ceară şi foloseşte-o pentru a separa vârfurile părului.

 

Ȋncă eşti în căutarea unei tunsori în scări potrivite părului tău? Fotografiile cu vedete ce poartă părul tuns în scări te vor ajuta să te inspiri.

Vedete cu parul tuns in scari