Styling | Coafuri Bob

Noelia López: Bob fals combinat cu tunsoare simulată

Noelia López s-a tuns periuță într-o parte și și-a făcut un bob la nivelul bărbiei în cealaltă? Ea, tipa care are mereu părul lung și bogat? Da, ea însăși, iar părul îl are în contiuare lung și bogat – schimbarea e doar temporară! Atât bobul, cât și tunsoarea scurtă sunt o genială iluzie optică. Dacă simți nevoia unei schimbări curajoase... dar nu de tot, descoperă acest stil captivant!

 

În 2007, Noelia López a câștigat reality show-ul “Next Spanish Top Model” și în același an a semnat un contract cu celebra agentie Alain Afflelou din Paris. Cariera ei a continuat cu ședințe foto, apariții la diverse evenimente de fashion week, dar și cu onoarea de a reprezenta Spania la “Elite Model Look of the Year”. Acum, Noelia este un model de talie internațională, care nu are nicio clipă liberă: lucrează pentru designeri de top ca Sara Coleman, Rapido, Diane von Furstenberg și Guillermina Baeza.

 

Un model atât de căutat nu-și permite să-și tundă atât de drastic minunatul ei păr. Ceea ce, să recunoaștem, ni se întâmplă și nouă. Cu toate astea, nu trebuie să ne întristăm: există o soluție! Iluziile optice sunt aliatele noastre în simularea unor tunsori scurte – joacă-te și tu!

De ce ai nevoie pentru coafura Noeliei López

Nu te teme că n-ai experiență sau “mână”, coafura va fi gata în câțiva pași simpli.

null
© Photo: Getty 140790359

Caption: Modelul Noelia López iubește stilurile îndrăznețe, chiar dacă sunt doar temporare. În această poză, ea combină o tunsoare simulată cu părul ei liber, natural.

1. Folosește pieptenele pentru a crea o cărare într-o parte, cât mai departe de mijloc. Aplică un pic de ceară pentru a netezi firele răzlețe.

2. Noelia López are părul din dreapta pieptănat strâns și îndreptat cu gel de păr, apoi prins la spate cu ace de păr.

3. Aplică puțină pudră pentru volum pe partea cealaltă, pentru a crea volumul necesar.

4. Folosește o placă de întins sau bigudiuri pentru bucle pentru a coafa părul de pe frunte într-o parte. Astfel, coafura devine mai feminină și mai strălucitoare.

5. Adună părul din partea unde nu e dat pe spate și prinde-l într-o coadă lejeră, apoi răsucește coada într-o buclă interioară, prinsă bine cu ace de păr.

6. La final, aplică mult fixativ puternic.