Styling | Coafuri tip coc

Realizaţi aceste coafuri noi: Cinci cocuri direct de pe podiumurile lumii

Trendurile pe care le vedem pe podiumuri prezintă destul de multe coafuri noi. Învârtit şi ridicat, tapat sau prins cu agrafe, femeile cu părul lung se vor distra teribil aranjându-şi părul în această vară. Am selectat cinci dintre cele mai frumoase cocuri şi îţi vom arăta cum să le realizezi pas cu pas, chiar la tine acasă.

Părul îţi ajunge la umeri? Dacă da, motto-ul tău pentru această vară e „Lung şi plin de imaginaţie!”. De azi înainte nu mai există scuze pentru părul lipsit de strălucire şi coafurile plictisitoare. Designerii ne-au arătat calea!

Pentru primăvară/vară 2011 modelele au purtat multe cocuri noi pe podimurile internaţionale. Priveşte şi admiră multitudinea de capodopere împletite, răsucite, înnodate sau tapate. Iar modelul care a atras atenţia cel mai mult este clasicul coc, reinventat în diferite stiluri. Linia de îmbrăcăminte Albino din Milano preferă cocul ridicat, iar Nina Ricci pe cel simplu. Gucci prezintă cocul împletit şi Oscar de la Renta şi Vera Wang aleg cocuri cu mult volum. Cu siguranţă poţi vedea toate stilurile de coc.

Vedem şi cocuri complexe precum cele cu bucle largi prezentate de Alexander McQueen, sau cele cu aspect „neglijent” alese de designerii Proenza Schouler sau Phillip Lim. Coafurile sunt foarte variate, unele aranjate cu mult gel, altele elegante şi cu linii bine definite, sau jucăuşe, casual ori glam.