updo-hairstyles
Styling | Coafuri tip coc

Idei noi de cocuri updo

Updo-urile au o tradiție lungă ca și soluție de coafare pentru toate evenimentele și circumstanțele când o coadă de cal este prea neglijentă și un coc simplu pur și simplu nu se potrivește stilului tău. Noul star, Willa Holland arată fermecător de tânără și îndrăzneață purtând updo-uri moderne.

Updo-urile moderne nu sunt doar creative și tinerești, ele sunt și foarte ușor de aranjat. Asta se aplică în special versiunii de updo în stil undone, dezordonat. Arsenalul artistic de elemente include răsuceli, împletituri și accesorii. Nu există limite în exprimarea personală. Totuși cu toate aceste variații, simplitatea rămâne tema comună.

Răsucește-ți părul într-un updo

Actrița Willa Holland îți arată cum să integrezi șuvițe răsucite într-un updo tineresc care sigur nu te va face o apariție serioasă sau austeră. Tânăra actriță este mai degrabă în stare să ne fure inima, decât să ne impresioneze (vezi fotografiile). Șuvițele răsucite sunt prinse la spate. Această coafură se realizează din mers și este versatilă. Cu câteva răsuciri stilul tău se va schimba fără prea mult efort atâta timp cât ai niște agrafe la îndemână. Mai jos ai instrucțiunile noastre cum să creezi un coc în stilul Willei Holland. Este atât de ușor!

Instrucțiuni: Cum să te coafezi în stilul Willei-Holland

Updos
© Getty Images

Willa Holland’s almost undone updo

1. Pentru o coafare ușoară aplică în păr spumă modelatoare (cantitate: cât o nucă).


2. Crează o cărare laterală; apoi separă o șuvită groasă de 7-10cm pe fiecare parte a cărării. Aceste șuvițe vor fi coafate la final.


3. Adună părul rămas la spate și ia în mod aleatoriu suvițe groase sau subțiri și răsucește-le înainte de a le prinde la spate cu agrafe.


4. Pieptănă suvițele separate initial și fixează-le cu agrafe la ceafă, sub șuvițele răsucite.


5. Scoate câteva șuvițe de păr pentru a accentua stilul undone.


6. Aplică la final spray fixativ pentru o fixare mai îndelungată.

Îți place mai degrabă să îți împletești părul decât să îl răsucești? Este alegerea ta. În galeria foto poți vedea updo-uri moderne pentru inspirație. Instrucțiunile de coafare sunt incluse dacă vrei să exersezi vreuna dintre coafurile prezentate.

Galerie: Noi updo-uri cu instrucțiuni de coafare

In his video tutorial with step by step instructions, Schwarzkopf hair expert Armin Morbach demonstrates how to create updos.


How-To Videos >> Updos