Styling | Coafuri anii 60'

Nebunia Mad Men – Coafurile din anii şaizeci au revenit

Serialul e un hit, iar coafurile doamnelor din Mad Men sunt foarte trendy! Îţi arătăm pas cu pas cum să reproduci trei coafuri de vedetă. E destul de simplu. Totodată, o să-ţi arătăm şi cele mai frumoase şi inspirate coafuri de pe podiumuri

Marile case de modă prezintă coafuri stup exagerate, păr voluminos la spate şi breton foarte drept. E evident că toţi designerii s-au inspirat din serialul TV „Mad Men” pentru colecţiile de pimăvară-vară 2011. Strălucitoarele coafuri din anii şaizeci pot părea dificil de realizat, dar în realitate sunt mai uşor de reprodus decât crezi. Mulţumită noilor tehnologii, acum ne putem baza pe ondulatoare, plăci de păr şi bigudiuri calde pentru coafarea delicată a părului.

Volumul e secretul din spatele coafurilor din anii şaizeci – cu cât mai mult cu atât mai bine

Secretul din spatele realizării coafurilor nebune din anii şaizeci este volumul. Nebune e apelativul oficial şi potrivit pentru coafurile lui Betty, Joan şi Peggy. Nu contează dacă ţi-ai propus să-ţi faci o coadă, un updo din anii şaizeci sau un bob ondulat, fiecare va avea nevoie de volum şi deci de ceva pregătiri prealabile.

Pregăteşte-ţi părul lăsându-l să se usuce natural după spălare. Părul ar trebui să fie doar puţin umed. Aplică o mică cantitate de spumă sau ser pentru volum înainte de a rula părul pe peria rotundă sau bigudiuri calde. Apoi lasă părul să se usuce complet. Acum eşti pregătită pentru coafat.

Sfat: Foloseşte creme de coafat, ceară şi mult fixativ pentru a-ţi coafa părul. Din motive evidente, la fel făceau şi femeile din anii şaizeci