Styling | Păr lung

Părul lung și ondulat – Feminin, casual și foarte cool

Ți s-a întamplat vreodată? Stilistul tău te-a convins să te aventurezi cu o coafură nouă și acum abia dacă te mai recunoști când te uiți în oglindă? Noul look trebuia să arate așa cool. Nu s-ar fi întamplat niciodată dacă ai fi ales o coafură clasică! Spre exemplu, părul lung ondulat.

Părul lung și ondulat, Daniella Monet

Actrița Americană Daniella Monet este exemplul perfect de femeie cu părul lung și ondulat și își poartă stilul de coafură clasică cu mare clasa.

Netede, căzând nonșalante pe lângă umeri, onduleurile arată foarte feminin și clasic în același timp. Dacă ai un păr natural ondulat, ar trebui să folosești difuzorul atașabil atunci când folosești uscătorul de păr.  Acest lucru te va ajuta să nu ajungi la un aspect șifonat al părului. Difuzorul îți va defini foarte bine onduleurile, iar părul tău nu va risca să dobandească un aspect electrizat.

Poți de asemenea să folosești difuzorul numai până în dreptul urechilor. Partea superioară a părului va rămâne astfel mai aproape de scalp, pentru un look mai modern. După ce părul tău se va usca, lasă difuzorul la o parte. Nu îți pieptăna părul, mai bine da-i o formă, folosindu-ți degetele.