Styling | Păr lung

Styling pentru părul lung: Lasă-ţi părul liber!

Dacă vrei să-ţi asortezi părul la o serie de activităţi organizatorice sau pur şi simplu la o zi de muncă la birou poartă-ţi părul în coc sau în coadă . În orice caz, e drăguţ ca din când în când să te bucuri de frumuseţea părului tău lung şi să te joci un pic. Unde mai pui că s-ar putea să-ţi stea chiar mai bine cu un păr strălucitor care ţi se revarsă peste umeri. Părul lung poate fi aranjat în foarte multe feluri necomplicate. Vom lăsa vedetele să vă demonstreze acest lucru. 

Părul lung şi mătăsos este seducător şi plăcut la atingere. Dacă ar fi după bărbaţi, femeile ar trebui să-şi poarte părul desfăcut întotdeauna. Femeile, pe de altă parte, preferă ca părul lor să nu fie atât de uşor de atins sau de simţit şi îl prind de cele mai multe ori în coc, coadă sau fel de fel de împletituri. Totuşi, s-ar putea să vrei să iei în considerare unul dintre stilurile minunate de aranjare a părului lăsat liber. Această abordare îţi va sublinia armonios trăsăturile feţei şi îţi va conferi un plus de feminitate.

Aminteşte-ţi să-i permiţi părului tău să îţi înconjoare frumos chipul şi să curgă lin peste umeri. De asemenea, te poţi sfătui cu un stilist pentru ceva trucuri de efect. Vei fi gata imediat să ieşi în lume şi să primeşti aprecierile direct de la cei din jur.

Trucuri de Styling pentru părul lung

Părul lung are nevoie de multă îngrijire pentru a arăta bine. Este important să foloseşti un şampon bun şi produsele de îngrijire corespunzătoare înainte să te apuci să-l aranjezi. Seria de produse pentru îngrijirea părului lung sunt concepute să răspundă tuturor provocărilor. Nu uita să foloseşti balsam după fiecare spălare.

Chiar dacă îţi doreşti un păr mai lung decât îl ai acum, asigură-te că tunzi vârfurile regulat. S-ar putea să ai senzaţia că faci un sacrificiu, dar trebuie să ştii că în final nu faci decât să-ţi menţi părul sănătos. În plus, în felul acesta vei scăpa şi de vârfurile despicate.

Vârfurile în cazul părului lung tind să fie foarte uscate şi au nevoie în consecinţă de o îngrijire intensivă prin tratament, măcar o dată pe săptămână. Produsele pentru vârfuri despicate repară firul de păr şi oferă mai mult volum.

Şuviţele de păr lung care îţi pică sistematic peste faţă, mai ales atunci când trebuie să dai dovadă de îndemânare, pot fi cel puţin iritante. Cea mai simplă soluţie este să le prinzi înapoi cu o agrafă. 

Aplică fixativul întotdeauna de la o distanţă de cel puţin 20 de cm. Astfel te asiguri că părul tău va rămâne moale şi va putea flutura în voie. Nu uita de spray-ul pentru strălucire, ca un ultim detaliu la care trebuie să fii atentă. Luciul este cea mai atractivă proprietate a părului.

Cum îşi poartă vedetele părul lung

Găsește produsele pentru păr potrivite

Product Finder: Hairstyling

Mai multe despre aranjarea părului:

Grijă pentru părul lung

Procesul creșterii părului