Styling | Păr scurt

Tunsorile scurte la femei, de la bob, la țepi

O tunsoare nepotrivită poate strica coafura. Cele mai multe femei se gândesc mult timp înainte să își tundă părul scurt. Cât de scurt înseamnă prea scurt? Să apelezi la tunsoarea în scări? Câte coafuri există pentru o tunsoare scurtă? Cât de greu va fi pentru a reveni la părul lung? Îţi prezentăm câteva vedete cu păr scurt care  te vor inspira și te vor ajuta să iei o decizie dacă să-ţi tunzi părul scurt.

Tăierea unui păr lung merită ceva timp de gândire. Totuși, părul nu crește înapoi peste noapte. Ar trebui să iei în considerare şi dacă părul scurt se asortează cu stilul tău și cu trăsăturile feței tale. Eşti pregătită ca noul stil să facă parte din noua ta personalitate?

Părul scurt pentru femeile active

Nu ai nevoie de mult timp pentru a aranja un păr scurt. Părul scurt se usucă repede și poate fi aranjat în orice formă imediat, fără a depune efort. Este nevoie de puțină ceară de păr sau pudră de volum pentru a crea o coafură pentru părul scurt. Acesta este, desigur, un bun argument pentru care părul scurt poate oferi părului stresat şi încărcat de produse pauza de care are nevoie. Dacă eşti o femeie care se răzgândește ușor și căreia îi place să experimenteze, nu îţi va fi greu să renunţi la părul lung şi să încerci un nou stil. Varietatea este condimentul vieții!

Te gândeşti deja să-ţi tunzi părul scurt? Atunci pozele din galeria noastră foto sigur te vor ajuta să faci următorul pas. Vedetele din galeria noastră arată pur și simplu impresionant, iar coafurile lor sunt stilate și frumoase. Chiar nu există nici un motiv pentru care ai ezita!

Galerie: Coafurile femeilor cu părul scurt