Styling | Proiecte Schwarzkopf

Parteneri pentru frumusețe!

Schwarzkopf, Title Sponsor al concursului Elite Model Look România 2011

Schwarzkopf se alatura, pentru prima oara in Romania, editiei nationale a Elite Model Look – cel mai prestigios concurs de modele din lume. Decizia de a deveni Title Sponsor al competitiei Elite Model Look Romania 2011 a avut la baza cateva valori comune precum pasiunea pentru frumusete, calitate, modernitate si profesionalism. Dar si pentru ca Schwarzkopf pune in valoare frumusetea feminina, prin ingrijirea profesionala a parului cu cele mai performante produse si marci precum Taft, Brillance, Schauma, Perfect Mousse, Palette sau Gliss.

Colaborarea dintre Schwarzkopf, marca-umbrela a companiei Henkel, si concursul Elite Model Look Romania este cu atat mai importanta cu cat, in cadrul marii finale nationale din 19 Octombrie 2011, una dintre participantele la concurs va primi titlul de Ambasadoare a marcii Schwarzkopf in Romania, pentru intreg anul 2012.

In perioada august - octombrie caravana frumusetii  poposeste in fiecare oras in magazinele Carrefour, Metro Real, Kaufland, Cora, Auchan, Billa, Penny-XXL, Interex,  DM oferind consumatoarelor 10 cadouri in fiecare zi , 10% discounturi la produsele Schwarzkopf si sansa de a fi inviat special la Gala Finala Nationala a Elite Model Look.  

Elite Model Look este concursul ce a descoperit si lansat Top Modelele lumii, ca Cindy Crawford,  Cameron Diaz si multe altele. Printre castigatoarele editiei romanesti se numara si Alina Puscau (model Victoria’s Secret, actrita si cantareata), Andreea Raicu (realizatoare si prezentatoare TV) sau Roxana Voloseniuc (redactor-sef revista Elle Romania).