Styling | Proiecte Schwarzkopf

The Look of Music: fă cunoștință cu câștigătorii!

Zarurile au fost aruncate! Fiecare dintre cele 30 de țări participante are acum câte un câștigător al concursului național Schwarzkopf „Look of Music“. Concursul a avut loc cu ocazia Eurovision Song Contest. Admiră și inspiră-te din cele mai provocatoare și mai frumoase coafuri europene.

Fiecare concurent a avut propria idee despre cum să se ridice la înălțimea provocării. Cu toate astea, toate coafurile au avut ceva în comun: muzica. Indiferent de preferințele tale, stilurile câștigătoare merită admirate: sunt incredibil de creative. Nu ne crede pe cuvânt, vezi cu ochii tăi.

Look of Music

eraluna (Israel), nati (Ucraina), linc (Estonia), Karen (Danemarca)

Look of Music
© Look of Music

vellaja (Malta), packo (Suedia), euroscissors (Croația), arman (Rusia)

Look of Music
© Look of Music

lakkys (Lituania), nadiya (Letonia), c&j (Spania), makemaddyfamous (Olanda)

Look of Music
© Look of Music

wonderfany (Franța), hagge (Norvegia), akainu (România), clinatico (Portugalia)

Look of Music
© Look of Music

vanno (Austria), edeachamäleon (Germania), likeyou'rehot (Elveția), Caramia (Polonia)

Look of Music
© Look of Music

ngorbachov (Belarus), xiatian (Finlanda), babihionidis (Grecia), vladuwka90 (Kazahstan)

Look of Music
© Look of Music

squelle (Belgia), claudiabo76 (Italia), spasougricic (Serbia), dingo (Marea Britanie)

Look of Music
© Look of Music

maichy (Slovenia), canaltuglu (Turcia)

Azerbaidjan câștigă Eurovision-ul

Favoritele publicului au reușit să câștige: Ell/Nikki din Azerbaidjan au luat coroana Eurovision-ului de la Lena. Pe fundal de artificii și confetti, Italia a fost senzația serii.

Motto-ul de anul acesta al concursului, – Feel your heart beat!“ – descrie perfect ultimele minute ale show-ului. În timpul numărării punctelor, mai mulți artiști s-au perindat pe locul întâi și abia târziu a fost evident cine avea să câștige. 221 de puncte i-au adus Azerbaidjan-ului prima victorie la Eurovision.

Surpriza serii a venit de la italianul Raphael Gualazzis. Interpretarea lui jazz a fost atât de apreciată, încât i-a adus locul al doilea, cu 189 de puncte. Și suedezul Eric Saade i-a surprins pe toți când a aterizat pe ultima treaptă a podiumului – locul al treilea, cu 185 de puncte. Lena, câștigătoarea de anul trecut, s-a bucurat cu locul al zecelea: „A fost o performanță uluitoare! Acum ne pregătim să sărbătorim până nu mai putem“, a declarat artista.

Spectacolul vizual a fost asigurat de un ecran LED imens, de peste 1000 de metri pătrați. Orice se vedea demențial: de la un răsărit de soare până la o mare de flori, orice efect vizual era o delectare pentru ochi. Ploaia de confetti și fântânile de flăcări au făcut pielea de găină spectatorilor și au ridicat Eurovision-ul la rangul de cel mai tare spectacol al anului!