Styling | Proiecte Schwarzkopf

The Look of Music: fă cunoștință cu câștigătorii!

Zarurile au fost aruncate! Fiecare dintre cele 30 de țări participante are acum câte un câștigător al concursului național Schwarzkopf „Look of Music“. Concursul a avut loc cu ocazia Eurovision Song Contest. Admiră și inspiră-te din cele mai provocatoare și mai frumoase coafuri europene.

Fiecare concurent a avut propria idee despre cum să se ridice la înălțimea provocării. Cu toate astea, toate coafurile au avut ceva în comun: muzica. Indiferent de preferințele tale, stilurile câștigătoare merită admirate: sunt incredibil de creative. Nu ne crede pe cuvânt, vezi cu ochii tăi.

null

eraluna (Israel), nati (Ucraina), linc (Estonia), Karen (Danemarca)

null

vellaja (Malta), packo (Suedia), euroscissors (Croația), arman (Rusia)

null

lakkys (Lituania), nadiya (Letonia), c&j (Spania), makemaddyfamous (Olanda)

null

wonderfany (Franța), hagge (Norvegia), akainu (România), clinatico (Portugalia)

null

vanno (Austria), edeachamäleon (Germania), likeyou'rehot (Elveția), Caramia (Polonia)

null

ngorbachov (Belarus), xiatian (Finlanda), babihionidis (Grecia), vladuwka90 (Kazahstan)

null

squelle (Belgia), claudiabo76 (Italia), spasougricic (Serbia), dingo (Marea Britanie)

null

maichy (Slovenia), canaltuglu (Turcia)

Azerbaidjan câștigă Eurovision-ul

Favoritele publicului au reușit să câștige: Ell/Nikki din Azerbaidjan au luat coroana Eurovision-ului de la Lena. Pe fundal de artificii și confetti, Italia a fost senzația serii.

Motto-ul de anul acesta al concursului, – Feel your heart beat!“ – descrie perfect ultimele minute ale show-ului. În timpul numărării punctelor, mai mulți artiști s-au perindat pe locul întâi și abia târziu a fost evident cine avea să câștige. 221 de puncte i-au adus Azerbaidjan-ului prima victorie la Eurovision.

Surpriza serii a venit de la italianul Raphael Gualazzis. Interpretarea lui jazz a fost atât de apreciată, încât i-a adus locul al doilea, cu 189 de puncte. Și suedezul Eric Saade i-a surprins pe toți când a aterizat pe ultima treaptă a podiumului – locul al treilea, cu 185 de puncte. Lena, câștigătoarea de anul trecut, s-a bucurat cu locul al zecelea: „A fost o performanță uluitoare! Acum ne pregătim să sărbătorim până nu mai putem“, a declarat artista.

Spectacolul vizual a fost asigurat de un ecran LED imens, de peste 1000 de metri pătrați. Orice se vedea demențial: de la un răsărit de soare până la o mare de flori, orice efect vizual era o delectare pentru ochi. Ploaia de confetti și fântânile de flăcări au făcut pielea de găină spectatorilor și au ridicat Eurovision-ul la rangul de cel mai tare spectacol al anului!