Styling | Pudră pentru volum

Mai mult volum și fixare pentru părul tău

Cu câteva mișcări simple poți da volum incredibil părului tău pe întreaga sa lungime, doar la vârfuri sau aproape de rădacină pentru o mișcare plină de viață a părului. Să dai volum părului poate fi de ajutor în coafarea cocurilor, a coafurilor quiff sau în alte stiluri similare. Îți prezentăm câteva tipuri de coafuri cu volum.

Multe femei doresc să aibă părul mai des. Deși părul are deobicei o desime normală, ar fi de ajutor dacă ar avea o mișcare mai plină de viață sau mai mult volum. Îți arătăm cum poți da părului tău bogăția și vitalitatea mult dorită.

Pudra pentru volum – Secretul tău pentru un păr cu aspect mai bogat

Pudra pentru volum este secretul care stă la baza multor coafuri cu un păr minunat. Actrița Felicity Jones folosește din belșug pudră pentru extra volum (vezi fotografia de mai sus).


Coafare cu volum: Dacă părului tău îi lipsește mișcarea aplică un pic de pudră pentru volum la rădăcini. Micro-particulele din pudră distribuite în mod egal îți vor umfla părul și vor absorbi o parte din sebum. Acest lucru va da o mișcare plină de viață părului și îl va face mai ușor de modelat pe tot parcursul zilei.

Extra volum pentru coc

Extra volum pentru coc

Elizabeth Olsen purtând un coc cu extra-volum

În cele mai multe zile, Elizabeth Olsen preferă să își poarte desprins părul lung, blond, fără să adauge volum. Din când în când, ea surprinde cu câte un coc cu extra-volum.


Sfat de coafare: Folosește un burețel circular de păr pentru a adăuga extra volum cocului. Bureții de păr au diverse mărimi și culori. Alege unul de aceeași culoare sau cu o culoare cât mai semănătoare cu părul tău pentru a-l putea ascunde mai ușor. Părul ar trebui să acopere complet buretele, deaceea trebuie să alegi un burete cu o mărime potrivită pentru tine. Un burete mare poate crea iluzia de păr cu volum pentru un coc cu stil.

Mai jos vă prezentăm cum să creați un astfel de coc:

Instrucțiuni pas cu pas pentru cocul de balerină


1. Pieptănăți părul spre spate și strânge-l în creștetul capului într-o coada de cal.


2. Trece coada de cal prin buretele circular până la baza cozii.


3. Distribuie în mod egal părul peste burete și fixează-l punând un elastic de păr peste păr și burete.


4. Vârfurile cozii de cal vor ieși de sub elastic.Rotește-le în jurul cocului și fixează-le cu agrafe. Cocul nu trebuie să arate perfect neted.

Extra volum pentru o coafură quiff

Creating more Hair Volume

Jaimie Alexander știe cum să își poarte noua tunsoare scurtă.

Coafura de tip quiff conferă un volum neașteptat și feminitate stilului ei care este accentuat de trăsăturile feței, machiaj și cercei.

Vă explicăm cum să îți coafezi părul într-un quiff cu extra-volum:

Instrucțiuni pas cu pas pentru o coafură quiff


1. Aplicați în păr spumă de cantitatea unei mingii de tenis și separați părul dincreștetul capului și frunte. Părul separat va fi coafat într-un quiff.


2. Usucă-ți părul separat în timp ce îl pieptăni în sus pentru a da părului mișcarea necesară pentru această coafură.


3. După ce ai creat volumul necesar, tapează ușor părul separate initial începând de la spate și pulverizea-ză fixativ între timp.


4. Creează un quiff de mărimea dorită prin rotirea spre interior a vârfurilor părului din creștetul capului și fixează-l cu agrafe.


5. La final, pulverizea-ză fixativ pentru a obține fixarea dorită.

Ondulează-ți părul pentru a-i da volum

Ondulează-ți părul pentru a-i da volum

Surorile Olson au ales aceste onduleuri răvășite

Gemenele Ashley și Mary-Kate Olsen preferă coafurile în stil undone cu cărare pe mijloc. Aici ele surprind printr-un look puțin diferit. Onduleurile blonde, răvășite sunt coafate pentru extra volum. Șuvițele inegale dau mișcare părului și creează impresia de mai mult volum.

În acest video, Armin Morbach ne arată câteva metode rapide și simple pentru a crea bucle voluminoase.

Video: Transformă părul drept în onduleuri minunate folosind un ondulator de păr

Stilistul Armin Morbach îți împărtășește mai multe dintre stilurile sale de coafare. Învață cum să dai mișcare părului tău folosind tehnica potrivită de uscare a părului cu foenul.

Video: Cum să dai mișcare și volum părului tău