Styling | Pudră pentru volum

Crearea volumului – Cum să faci!

Aproape o femeie din două (48%) ar vrea ca părul ei să aibă mai mult volum. Te numeri printre ele? Nu-ţi face griji, te vom ajuta noi. Există scăpare chiar dacă ai părul subţire şi fără vlagă. O să-ţi spunem câteva secrete despre cum să-ţi revitalizezi părul cu un uscător, bigudiuri, îngrijire potrivită şi produse de coafat

Cum să dai volum părului

Volumul nu trebuie să te cuprindă până peste cap!

S-a terminat cu părul pleoştit! Pachetele de produse speciale pentru păr subţire şi fără viaţă te vor ajuta să ai părul mai gros. Şamponul, balsamul şi loţiunile cu complex de colagen vor îngroşa firul de păr la rădăcină şi vor crea imediat senzaţia de mai mult volum. Iar folosirea produselor fără silicon va împiedica părul să redevină fără vlagă.

Pentru rezultate cât mai bune foloseşte spuma de păr fără alcool înainte să usuci părul cu uscătorul. Astfel părul tău va câştiga mai mult volum fără să se usuce. Usucă părul cu prosopul, şi foloseşte un pumn de spumă. Dacă ai părul lung, foloseşte spuma numai la rădăcini.

Uscarea părului în răspăr creează volum

Cei mai buni aliaţi în căutarea volumului sunt un uscător şi o perie bună. Mai întâi usucă părul cu foehnul dat pe mediu, până rămâne puţin umed. Un uscător cu difuzor este mai potrivit pentru părul cârlionţat. Îndreaptă jetul de aer cald în mişcări circulare spre rădăcină. Peria rotundă va da volum părului mai lung şi drept.

Adună părul din partea de sus a capului şi prinde-l cu o clamă. Coafează partea de jos a părului, şuviţă cu şuviţă, cu o perie rotundă. Lasă peria în păr până ce acesta se răceşte, şi îndepărteaz-o fără a deranja forma obţinută. Utilizează aceeaşi tehnică pentru părul de pe creştet.

Păr cu volum: şase sfaturi de la experţi

  • Nu usca părul cu capul în jos. Nu faci decât să obţii un păr dezordonat. Vei avea rezultate mai bune dacă-ţi înclini capul într-o parte şi-n alta, uscând părul cu o perie clasică.

  • Din când în când fă-ţi cărarea pe partea cealaltă. Astfel părul va prinde viaţă imediat.

  • Fixativul va crea volum dacă este aplicat şuviţă cu şuviţă, de dedesubt.

  • Bigudiurile calde dau volum imediat. Nu uita, ai nevoie de bigudiuri mari pentru volum. Cu cât sunt mai mici, cu atât vei obţine bucle mai spiralate

  • Ai grijă ca peria rotundă să fie suficient de mare. Perii ar trebui să depăşească doar puţin părul rulat pe ea. Această tehnică nu creează numai volum, ci şi luciu.

  • Foloseşte produse de coafat precum gelul şi ceara şi aplică-le de la vârfuri în sus.