Styling | Sfaturi și trucuri

Coafuri 2013: un nou an – un nou stil

Te simți îndrăzneață? Dacă răspunsul e “da” (cu D mare), avem câteva soluții pentru tine: coafuri neobișnuite, cu care sigur vei face ravagii. Admiră-le la vedete și decide care ți se potrivesc!

“Care este stilul meu? Vreau să-l schimb anul acesta?” – ne întâlnim des cu aceste întrebări la început de an, când e sezonul noilor începuturi. E timpul pentru schimbări și noi rezoluții. Dacă ești în dispoziția perfectă pentru a te reinventa, s-ar putea să nu te satisfacă o schimbare mică, ci una mai... excentrică. Aici intervenim noi – mereu plini de idei.

Coafuri 2013: Încearcă ceva nou

Un coc e interesant, două cocuri sunt minunate! Nu scrie nicăieri că nu putem purta mai mult de un coc de-odată.

Împletituri: Nu uita această opțiune minunată! Cu o coadă împletită poți redefini orice coafură și îi poți da o cu totul altă dimensiune. Nu te limita la împletitura clasică, inovează cu spic sau împletitură în coadă de pește.

Experimentează cu forme: coada obișnuită poate fi răsucită sau segmentată cu elastice, iar cocul poate fi redefinit într-o multitudine de forme.

Șuvițe: șuvițele colorate adaugă o notă nouă oricărui stil. Folosește rimel pentru păr dacă vrei să testezi stilul pentru câteva ore. Apoi, dacă îți place, poți face trecerea la o culoare permanentă.

Bijuterii pentru păr: pot transforma o coafură simplă într-una wow! Cu cât e mai simplă coafura, cu atât mai mult ies în evidență bijuteriile.

Inspiră-te din coafurile prezentate în fotografiile noastre

Coafuri 2013 – Aventuri în țara coafurilor