Styling | Sfaturi și trucuri

Modalități simple pentru un păr mai puternic

Se poate ajunge ușor la un păr puternic. Vom împărtăși cu tine modalități deja încercate și demonstrate pentru un păr mai puternic. Trucuri simple vor adăuga șarm și energie părului tău.

Părul reflectă de cele mai multe ori felul în care ne simțim. Cu toate acestea reversul este și el adevărat. Din fericire există câteva modalități ușoare pentru un păr mai puternic. Pentru eliminarea zilelor în care părul nu arată bine nu este nevoie de super arme secrete. Un pic de îngrijire și câteva trucuri ușoare vor da o strălucire minunată și forță părului tău.

Îngrijire și coafare pentru un păr mai puternic

Părul va deveni mai puternic dacă adaptezi îngrijirea la tipul tău de păr și dacă folosești metode de coafare blânde. În timp, o dată ce structura părului tău se îmbunătățește, acesta va deveni mai rezistent și va arăta mai bogat.


Șamponarea: șamponul ar trebui creat pentru a-ți fortifica părul și a reconstrui structura părului deteriorat. Acest lucru va preveni ruperea firelor de păr și va crea baza pentru un păr mai puternic.


Mai mult nu ajută întotdeauna mai mult. Folosește o cantitate potrivită de șampon și produse de îngrijire a părului. Altfel părul tău nu va avea nici un fel de mișcare și se va împotrivi oricărui efort de coafare.


The proper dosage >> How much hair care product should you use

Uscarea: Începe să îți usuci părul cu foenul setat la o temperatură medie. Nu îți usca complet părul. Aplică o cantitate mică de spumă modelatoare înainte de a finaliza uscarea părului. Părul tău va arăta mai bogat și va avea mai multă mișcare dacă folosești o perie schelet pentru a ridica părul de la rădăcină în timp ce folosești uscătorul de păr.


Ce să nu faci. Nu-ți freca niciodată părul cu prosopul pentru a-l usca, pentru că acest lucru va deteriora stratul exterior de cuticule al părului.


Coafare: Folosește produse de coafare pentru mai mult volum și miscare părului. Fixativele cu fixare ușoară cu efect de ‘push-up’ sunt ideale pentru asta, însă pudra pentru volum funcționează la fel de bine. Șamponul uscat este deasemenea un ajutor ușor și rapid în coafarea părului pentru îndepărtarea sebumului de pe păr și de pe scalp. Asta conferă un volum instant.


Spray fixativ: Dacă te decizi să folosești fixativ ar trebui să ridici suviță cu șuviță și să aplici fixativ începând de la ceafă către creștetul capului. După ce coafarea este completă aplică puțin fixativ și pe suprafață.

Coafare pentru un păr cu aspect mai puternic

Tunsoarea potrivită face o mare diferență în aspectul părului tău. Dacă e tuns corect, părul tău va arăta mai bogat și mai puternic. Tunsorile în scări sau cele cu breton dau și ele efect de păr mai bogat. Tunde în mod regular vârfurile părului pentru a preveni vârfurile casante sau despicate. Părul tău va arăta mai sănătos și mai puternic.