Styling | Sporturi

Activi cu stil – Coafuri grozave în lumea sportului

Există câte o coafură potrivită pentru fiecare activitate pe care ne dorim s-o facem, fie că ieșim la jogging într-o zi caniculară, fie că vrem să ne ocupăm de casă sau grădină sau pur și simplu să practicăm un sport care ne alimentează ambiția. Află dacă poți găsi ceva timp liber pentru a încerca una dintre coafurile întâlnite în lumea sportului. Vei găsi sfaturi și trucuri împreună cu pozele și un tutorial video al lui Armin Morbach despre cum să-ți prinzi părul în fel de fel de cozi.

Atletele au nevoie de tunsori comode, ușor de aranjat și care să se integreze bine în contextul unei lumi sportive. Desigur, atletele profesioniste sunt experte în selectarea tunsorii potrivite pentru sportul pe care îl practică. Cine altcineva își petrece ore în șir antrenându-se pentru competiții?  Premiata de 3 ori cu medalia de aur in cadrul Olimpiadelor, Sanya Richards-Ross (vezi fotografia de mai sus) are destulă experiență în hairstyling, asta pe lânga celelalte talente pe care le deține. Atleta jamaicană este expertă în competitiile de tipul 400 metri. Pentru a-și ține părul (de lungime medie) departe de față în timpul probelor, Sanya și-a împletit o codiță care începe dintr-o parte laterală a frunții și se termină în cealaltă.

Styling:  Creează o cărare într-o parte și începe împletitura la 10 cm de cărarea într-o parte. Înconjoară-ți fruntea cu această coadă împletită și fixeaz-o cu agrafe în dreptul urechii și in capăt.

Pe locuri, fii gata, pregătește-ți părul pentru antrenament

Instrumente de styling pentru coafuri din lumea sporturilor

Părul fluturând în vânt nu e ceva plăcut pentru atlete. Instrumentele potrivite, îți pot ține părul sub control, iar coafura va rezista chiar și celui mai dificil antrenament.

Printre cele necesare se numără bentițele, elasticele de păr, agrafele, fixativul, spuma pentru volum și ceara de păr.

Coafuri din lumea sportului – Sfaturi și Trucuri

Folosește o bentiță pentru a ține părul la locul lui. Bentițele nu ajută numai la fixare, dar sunt și un accesoriu colorat, care pot completa foarte frumos un outfit.

Aranjeaza-ți părul de deasupra frunții, trendy, pe spate, astfel încât să nu te deranjeze și să te poți concentra. Bretonul poate fi prins cu o agrafă tot pe spate sau într-o parte.

Asigură-te că nu elasticul de păr nu are părți metalice, care să îți rupă sau să îți deterioreze părul.

 

Sperăm să găsești în galeria noastră o coafură pe care să vrei să o încerci.

În acest video hair stylist-ul și make-up artist-ul Armin Morbach vă va împărtăși din cunoștințele lui. De data aceasta, el va prezenta variațiuni ale celei mai populare coafuri din lumea sportului – coada de cal.

Cum îşi poartă vedetele părul lung

Găsește produsele pentru păr potrivite

Product Finder: Hairstyling