Styling | Trenduri în coafare pentru bărbați

Coafuri masculine trendy Un păr grozav pentru el

Femeile au observat cu invidie că părul bărbaţilor creşte mai repede decât al lor, pe lângă faptul că este mai des şi mai gros, cel puţin la vârsta tinereţii. Devreme ce bărbaţii tineri nici nu se mai gândesc să iasă din casă fără o tunsoare cool, îţi prezentăm trendurile noastre preferate în materile de coafuri masculine

Îţi place să ai părul dat pe spate cu gel precum Guttenberg, lung şi lejer ca Johnny Depp sau scurt periuţă ca George Clooney? Noi credem că totul este posibil. Cât timp tunsoarea arată îngrijit şi se potriveşte personalităţii. Pe lângă tunderea părului, stilistul tău te poate ajuta să găseşti silul potrivit pentru tine. Am dori să-ţi sugerăm câteva coafuri pentru tine în cazul în care încă mai cauţi un stil propriu ţie.

Îngrijirea părului la bărbaţi simplificată!

Bărbaţii sunt practici prin însăşi natura lor. Le place să folosească acelaşi gel de duş cu miros specific pentru a-şi spăla inclusiv părul. Aceasta e soluţia cea mai rapidă. După noi, aceasta e o idee proastă. Părul bărbaţilor este de fapt pretenţios şi vrea să fie tratat cu grijă şi atenţie. Gelurile de duş conţin de obicei detergenţi, care usucă pielea şi părul. Bărbaţii ar trebui, aşadar, să-şi aleagă şamponul potrivit pentru tipul lor de păr. Pentru părul fin, un şampon pentru volum ar fi cel mai potrivit, pe când pentru bucle dese un şampon hrănitor pentru păr obosit ar fi mai bun. Dacă părul tău necesită spălare zilnică, atunci un şampon pentru păr normal ar fi cel mai potrivit. Acesta va da părului bărbaţilor strălucirea necesară, nu îl va încărca şi va fi blând cu scalpul.

Coafuri masculine trendy Un păr minunat pentru el