Styling | Trenduri în coafare pentru femei

Bijuterii de păr pentru toată lumea!

Bijuteriile de păr aduc şi mai multă strălucire coafurii. Agrafele, coroniţele, clipsurile şi clamele nu sunt numai frumoase, ci ajută şi la îmblânzirea celui mai sălbatic păr

Rosamunde Pike
© Getty

Rosamunde Pike (An Education) arată bijuteriile pe părul ei stralucitor

Vedete precum Kate Moss ştiu cum să accesorizeze şi să adauge o tentă glam ţinutei lor şi să-şi împodobească părul cu panglici, pene sau flori. Există o singură regulă pentru accesorizare: puţin şi bun! Multe accesorii amestecate lasă o impresie vulgară. Ai grijă să foloseşti aceeaşi paletă de culori pentru accesorii, ojă, geantă şi restul pieselor.

Nu contează dacă ai o tunsoare scurtă pixie sau un păr bogat şi lung. Agrafele drăguţe, clamele, pălăriile mici sau coroniţele dau o notă de glam coafurii într-o clipă. Majoritatea accesoriilor nu sunt foarte scumpe şi sunt perfecte pentru a adăuga o notă şic coafurilor de tranziţie. Totodată pot ascunde şi bretonul ce n-a ajuns la lungimea dorită.

Galerie: Aşa poartă vedetele accesoriile.

Casetă de informaţii:

Fie că te interesează bijuterii elaborate pentru ziua nunţii, funde mici sau agrafe trendy pentru o apariţie de neuitat, le vei găsi în unul din magazinele noastre favorite online:

www.jenniferbehr.com

www.michel-paris.com

www.hut-salon.de

www.pearlandivy.co.uk

www.accessorize.com

www.redwood-fashion.com

www.mimco.co.uk

www.orelia.co.uk

www.2adorn.com

www.blakegodbold.com

www.shopplanetblue.com

www.charlotterusse.com

www.lillylewis.co.uk

www.monsoon.co.uk

www.yoox.com