Styling | Trenduri în coafare pentru femei

Coafuri pe picior de plecare: Cele mai rapide coafuri de pretutindeni

Ai amânat alarma deşteptătoare de prea multe ori şi în timp ce bei în grabă cafeaua sau ceaiul trebuie să te decizi cu ce te vei îmbrăca? Cam aşa arată şi dimineţile tale? Fără îndoială, nu-ţi permiţi să pierzi mult timp pe aranjatul părului. De aceeaîţi vom arăta cum să-ţi coafezi părul scurt, mediu sau lung, chiar pe picior de plecare. Dacă trebuie doar să-ţi împrospătezi coafura din ziua trecută, avem sfaturi şi pentru asta. Eşti gata? Start!

Dormi agitat? Dacă da, atunci coşmarul părului de dimineaţă îndreptat în toate direcţiile îţi este mult prea familiar. Mai ales în cazul părului scurt sau mediu. O soluţie eficientă ar fi să aplici puţin spray de coafat şi să piepteni părul scurt invers direcţiei de creştere. Astfel îţi vei revigora cu siguranţă coafura. Patru bigudiuri cu scai sau calde te vor ajuta dacă ai părul până la bărbie. Alege şuviţe groase de pe creştet şi rulează-le înainte de a le aplica un jet de aer cald cu uscătorul. Apoi lasă-le să se răcească, cât timp te machiezi.

Cei cu părul lung şi somnul agitat îşi pot prinde părul într-o coadă foarte ridicată înainte de a se culca (fără a strânge prea tare elasticul). Astfel vei putea să te odihneşti în linişte, fără a-ţi deranja părul. Îţi sugerăm să foloseşti o bandană de mătase cu care să strângi coada, şi nu un elastic de păr, pentru a evita urmele lăsate de acesta.

Nouă soluţii de coafat ultra-rapide