Styling | Trenduri în coafare pentru femei

Milano Fashion Week 2011: trenduri pentru iarnă

Milano, metropola italiană a modei, ne-a răvășit cu o mulțime de design-uri creative care dau tonul modei pentru iarna următoare. Coafurile vor fi minimaliste, drepte, austere și cât mai strălucitoare.

În a patra zi a festivalului, Raf Simons (pentru Jil Sander) ne-a aratat cum vede sezonul toamnă-iarnă și trebuie să recunoaștem că a întruchipat mai bine ca orice alt designer de spiritul colecțiilor acestui an. Creațiile lui sunt inspirate de operele fotografilor Diane Arbus și Louise Dahl-Wolte și combină volumele și minimalismul într-un mod neașteptat de ludic. Culorile pe care le-a ales sunt variate, de la cele obișnuite până la nuanțe incredibil de intense.

Versace and Gucci au adus culoare Milano-ului: culorile predominante au fost felurite nuanțe ale fructelor de pădure. Linia Gucci scoate la înainte gulere grandioase din blană vopsită, în timp ce Roberto Cavalli ne ademenește cu o atitudine rock n’roll manifestată prin design-uri fluide din șifon și rochii vaporoase.

Moschino a ales să lucreze cu linii simple. Designer-ul Rossella Jardini a fost inspirată de Marină, accesorinzându-și creațiile cu chipie marinărești. Miuccia Prada ne poartă înapoi în anii ’20 cu rochii stil flapper, cu imprimeuri îndrăznețe care omagiază faimoasa rochie Mondrian a lui Yves Saint Laurent.

Așteaptă-te la noi coafuri netede

Coafurile de la Milano Fashion Week de anul acesta sunt cool și inspirate din stilul business. Oriunde te-ai fi uitat, modelele aveau părul lins și ordonat. Pentru o notă mai feminină, stiliștii au folosit cărări laterale și împletituri, pentru a îmblânzi stilul dandy. Dacă nu-ți place stilul neted, poți fi totuși la modă cu părul îndreptat și o cărare pe mijloc. Încearcă, vezi ce ți se potrivește și bucură-te de stil! Iată cele mai interesante look-uri de la Milano Fashion Week 2011.

Trenduri de coafuri la Milano Fashion Week 2011