Styling | Tunsoare asimetrică

Reinventează-ți Coafura

Există și aspecte positive ale rutinei, dar blazarea este cu totul altceva. Haide, aventurează-te și surprinde-te cu un look cu totul și cu totul nou. E chiar distractiv să ieși un pic din rutina tunsorii tale și să încerci altceva. Din fericire există o mulțime de moduri în care te poți distra, încercând noi coafuri interesante pentru un nou look.

Prin definiție, experimentele sunt un mod de a tinde spre noi orizonturi fără a avea nici o bănuială despre ce urmează să se întâmple sau de a demonstra că ipoteza este una validă. Experimentele în hairstyling deschid drumul către noi teritorii și demonstrează că schimbările sunt mai mereu bine venite. Încearcă! Măcar o să arăți diferit! 

Odată ce te-ai obișnuit cu experimentele în hairstyle, vei vedea ce distractiv o să fie să-ți imaginezi cum ți-ar sta ție cu diferitele coafuri pe care le vezi la prieteni, staruri sau pur și simplu trecători. Experimentele au un efect specific de a te surprinde prin rezultate neașteptate care te vor conduce către și mai multe idei, și mai multe experimente, și mai multă distracție. Chiar și experimentele pe care le consideri eșuate s-ar putea să te surprindă prin rezultatul final, iar experimentele care decurg așa cum ți-ai propus îți vor oferi și mai multă încredere în tine. Pe scurt: n-ai nimic de pierdut.

Inspirație pentru noi frizuri

Ai nevoie doar de o idée de hairstyling. Ce ai vrea să faci cu părul tău? Cum ai vrea să îţi schimbi look-ul? Îţi doreşti să îţi îndrepţi buclele, să îţi dai bretonul în cealaltă parte, folosind gel sau să-ţi prinzi părul de lungime medie într-o coadă într-o parte? Sau poate preferi unul dintre noile stiluri împletite, foarte la modă acum, sau să-ţi prinzi doar părul într-o parte pentru a crea un semi-coc sau un coc ? Există o mulţime de feluri în care îţi poţi prinde părul. Întrebarea importantă este dacă vrei să arăţi cool, atrăgătoare, inocentă, veselă, elegantă sau doar inteligentă şi necomplicată.

Sperăm să te regăseşti într-unul dintre stilurile pe care ţi le vom prezenta în galeria noastră.  Fiecare star prezentat de noi îţi va arăta cum două stiluri diferite de aranjare a părului îţi pot schimba cu totul imaginea. 

Hairstyle-uri Diferite – Diferite Roluri pentru un Star

Istoria părului lui Reese Witherspoon

Coafuri anii '60

 

Găsește Produsele de Styling Potrivite

Product Finder: Hairstyling

Mai mult despre Hairstyling:

Un model special de coadă