Styling | Vară

Coafuri pentru vara lui 2011: Cool în zilele călduroase de vară.

Împletituri răsucite, accente ieşite din comun, cozi de cal sau nonşalantele cocuri neterminate - toate intră în categoria coafurilor relaxate care se poartă vara asta. Designerii internaţionali concurează vara asta pentru titlul de cea mai casual şi cool coafură. Vă vom prezenta 5 dintre cele mai nonşalante stiluri care se poartă în acest sezon, alături de simple instrucţiuni de potrivire a stilurilor de coafuri ale modelelor.  

 Relaxează-te şi bucură-te de vară! Noile frizuri vorbesc despre o viaţă fără griji. Perfecţiunea iese din peisaj, intră în scenă, sub lumina reflectoarelor: nonşalanţa. Mai mult decât atât, stilul neterminat, anulat care este un element comun al întregii game. Designerii ne arată cât de gata este ceva neterminat. Acum modelele poartă cocuri nefinisate şi nu foarte bine fixate şi împletituri răsucite nu foarte atent, tocmai pentru a pune în evidenţa colecţiile şi trendurile primăvară vară ale designerilor. 

Încă o data versatila coadă de cal este cea mai iubită coafură şi stă de asemenea la baza multor altor stiluri. Calvin Klein a accesorizat coada prinsă jos cu accente de păr tapat. Nanette Lepore a prezentat o variantă în trend şi glam a cozii de cal devenită acum o răsucire a şuviţelor de păr. Donna Karan a început tot cu o coadă de cal pe care a transformat-o isteţ într-o încrengătură neglijentă încântătoare.

 Eva Minge se distrează creînd cele mai casual cocuri, iar Michael Kors împleteşte pur şi simplu părul în două noduri nu foarte bine prinse. Ce ne place cel mai mult la aceste frizuri din vara lui 2011? Sunt cool şi uşor de întreţinut cu imperfecţiuni absolut perfecte.

2011Coafuri de vară: Coadă de cal cu răsuciri

Stilul:

null

Donna Karran preferă coafurile simple, nonşalante şi relaxate pentru acest sezon. La prezentarea ei de modă Vară/Toamnă din 2011, creatoarea a demonstrat cum o simplă coadă se poate transformă într-o împletitura nonsalantă printr-o simplă rasucire. Această demonstraţie ne arată cum ideile simple creează efecte impresionante.

 

Ai nevoie de:

Gel de păr, un elastic de păr, agrafe şi fixativ

Cum sa creezi acest stil:

  •  Împrăştie un pic de gel de păr prin păr; Apoi împarte părul din părţi nefiind foarte atentă la detalii.
  • Prinde-ţi părul într-o coadă joasă şi întoarce-l în sus, formând o buclă. Acum fixează bucla, folosind agrafele.
  • Aplică fixativ. Părul tău refuză să stea aşa cum trebuie? Nu contează, coafura ta e perfectă aşa cum e: nonşalant de nearanjată.

: Vară