Woman with wavy brown hair on pink background
#createyourstyle

Schwarzkopf – cu un pas înaintea timpului

Nu se poate nega faptul că fondatorul Schwarzkopf, Hans Schwarzkopf, a fost un pionier. El a inventat primul șampon pudră acum peste 120 de ani la Berlin. Nemulțumit cu o singură creație, în 1927 Hans a inventat o versiune lichidă a acestui șampon - primul de acest fel, urmat șase ani mai târziu de primul șampon non-alcalin, cunoscut sub numele de Onakali. Și dacă Poly Color - primul produs de colorare a părului pentru acasă – nu s-ar fi conceput, s-ar putea să nu fi avut astăzi libertatea de a ne vopsi părul în confortul propriei case. Acest produs de colorare a părului a primit chiar și o medalie de aur pentru cea mai remarcabilă invenție din categoria sa. Și datorită fixativului Taft, primul fixativ creat vreodată, ne putem bucura de părul nostru perfect coafat care rămâne așa întreaga zi. Pentru a celebra spiritul și expertiza inovatoare a lui Hans Schwarzkopf, reintroducem șamponul său pudră, Shampoon 1898.  

Hairstylistul Schwarzkopf, Armin Morbach, a spus despre reintroducerea șamponului pudră:

 

         “Măiestria a fost întotdeauna și este în continuare punctul central al Schwarzkopf și tocmai pentru asta sunt fabricate produsele - pentru a fi utilizate! Atât de către profesioniști, cât și de toți cei de acasă.”
 

Man and woman posing together
© Schwarzkopf

Coafuri atemporale/clasice

Berlin, 1898 și acum

Și vorbind despre măiestrie și inovație, Hans Schwarzkopf a luat o decizie înțeleaptă alegând Berlinul ca locație pentru a-și deschide farmacia. Capitala Germaniei înflorește cu minți creative și posibilități nelimitate de stil. Locuitorii săi sunt cunoscuți pentru creativitatea și individualitatea lor - poți fi oricine vrei să fii. Hipsteri, hippie, rockeri, punkeri etc sunt oameni din toate categoriile sociale. Te integrezi ieșind în evidență.

 

Atât Berlinul, cât și Schwarzkopf reușesc întotdeauna să fie avangarda inovației și a măiestriei. Pentru a demonstra creativitatea brandului, Armin Morbach și-a folosit expertiza în domeniul părului pentru a veni cu niște look-uri moderne fără efort inspirate de Berlin.

“Am luat formele clasice și am schimbat doar detalii mici, precum textura și am adăugat elemente moderne - nu am refăcut complet look-ul, ci am făcut un remix.

 

Distribuția modernă (modelele) subliniază, de asemenea, această viziune și arată purtabilitatea acestor stiluri.

 

Nostalgia este o tendință esențială - a vedea ceva ce „știm” din ultimele decenii ne dă un sentiment cald și ne amintește de moștenirea noastră, de familia noastră, de rădăcinile noastre. Și acest lucru se reflectă în frumusețe și, prin urmare, în tendințele ce țin de păr, de asemenea. Este vorba de onorarea trecutului, dar transferându-l în prezent și în viitor - luând elemente atrăgătoare și însușindu-ni-le în timp ce ne recunoaștem istoria. Este o reflecție foarte autentică și sinceră, dar și o bază frumoasă în jurul căreia să ne construim propriul stil. Este ca și cum ai moșteni o rochie veche de la bunica ta și apoi ai schimba-o pentru a se potrivi corpului/ esteticii tale. Țesătura este încă a bunicii tale, dar tu ai făcut-o a ta - și asta funcționează și pentru păr! Schwarzkopf are o istorie și, prin urmare, încorporează această „tendință” în mod natural și să te lași inspirat de arhiva mărcii și de lunga istorie a coafurii este doar o mișcare organică.” - Armin Morbach

Să aruncăm o privire asupra coafurilor pe care Armin le-a creat pentru a sărbători succesul de peste un secol al Schwarzkopf.

Black and white image of man with slicked back hair
© Schwarzkopf

Aranjat pe spate și neted

Man with gelled back hair, looking right at camera
© Schwarzkopf

Retro cu detalii pe o parte

Această coafură dreaptă, pe spate, amintește de multe look-uri de epocă, dar Armin s-a asigurat că adaugă un stop de fler modern. Acest aspect umed nu ar părea deplasat pe străzile capitalei Germaniei.

Woman with wavy hair and pink background
© Schwarzkopf

Lăudate fie onduleurile

Woman with wavy hair and gray shirt with pink background
© Schwarzkopf

Dă „culoare” părului drept

Cine s-ar fi gândit că onduleurile ar putea fi elegante? Armin a reușit acest lucru cu acest stil vălurit, care oferă acel plus pletelor normale drepte, inexpresive.

 

Aceste coafuri sunt brizante, atemporale și create cu deosebită pricepere. Tăieturi ascuțite, bucle naturale și onduleuri romantice evidențiază adevărata frumusețe și aduc un omagiu perfect oamenilor creativi din Berlin, locul natal al Schwarzkopf.
 

: