Îngrijire Păr | Bucle

Buclele strânse se îndreaptă

Desigur, îndreptarea buclelor strânse necesită o doză de efort. Totuşi, cu metodele şi produsele potrivite, eforturile tale vor fi răsplătite. Te învăţăm cum să transformi buclele creţe sălbatice în motiv de invidie pentru toţi prietenii tăi şi asta fără prea mult efort

Îngrijire suplimentară a părului pentru bucle strânse

Părul creţ şi buclele strânse sunt deseori uscate. Faţă de părul drept, buclele absorb imediat fiecare produs de îngrijire a părului fără să devină lipicios. Ar trebui, aşadar, să-ţi hidratezi buclele cu produse speciale de îngrijire a părului, produse care îl vor şi îndrepta. Ingredientele acestor produse de îngrijire a buclelor ajută împotriva părului creţ, îndreaptă buclele şi oferă strălucire. Este indicat să foloseşti un balsam după fiecare spălare cu şampon. Pentru graba de dis-de-dimineaţă, un spray balsam leave-in este ideal. Ar trebui să-ţi tratezi părul creţ cu o mască de păr hrănitoare o dată pe săptămână.

Stiluri isteţe pentru bucle strânse

Pentru îmblânzirea buclelor rebele trebuie neapărat să ai instrumentele potrivite. Acestea sunt periile rotunde şi bigudiurile încălzite cu diametru mare sau bigudiurile Velcro. Bigudiurile pot fi chiar mai uşor de utilizat. Cel mai bine ar fi să aplici un spray balsam leave-in pentru a-ţi face buclele mai maleabile înaintea aranjării. În urma aplicării produsului pentru coafat, foloseşte uscătorul de păr cu difuzorul ataşat pentru a-ţi usca puţin părul. Acum trece-ţi părul printr-o perie ondulatoare sau foloseşte bigudiuri. Lasă-ţi părul să se usuce complet înainte să-l aranjezi cu un pieptene cu dinţii mari.

Îngrijirea buclelor strânse

Se zvoneşte că în Brazilia unele femei îşi îndreaptă părul folosind fierul de călcat. Nici prin gând nu ne trece să-ţi recomandăm această metodă din cauza pericolului iminent al deteriorării părului prin căldură. Plăcile moderne de îndreptat părul cu înveliş din ceramică distribuie căldura în mod uniform şi sunt, aşadar, mult mai prietenoase cu părul tău decât fierul de călcat. Mai pune şi tehnologia ionizării la caracteristicile plăcii de îndreptat părul şi vei avea un păr mai fin şi mai strălucitor cât ai zice peşte. Nu uita să aplici un spray termoprotector sau un balsam anti-încreţire pentru a crea un scut important de protecţie împotriva căldurii în jurul firului de păr. Acest pas e foarte important deoarece efectele negative ale căldurii trebuie păstrate la un nivel minim. Ştim că-ţi iubeşti părul şi că vei fi de acord să nu foloseşti placa de îndreptat părul în fiecare zi, indiferent de câte produse de protecţie împotriva căldurii există.

: Bucle